Treba da narucim digitalni aparat iz USA i dvoumim se izmedju ova 2 modela pa me zanima koji je bolji i zbog cega. 1. Olympus Stylus 1010 10.1-Megapixel Digital Camera -250$ (kod nas 300eur) 2. Panasonic Lumix DMC-TZ5K 9.1-Megapixel Digital Camera -300 $ (kod nas ni ne mogu da nadjem gde ima da se kupi koliko kosta)
Aparat koristim za obicno slikanje, volim sto oba imaju dobar opticki zum 7x i 10x, al nemam pojma koji ima bolji blic jer se dosta slikam po kafanama. :)
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Ja sam ga kupio prošle godine u septembru i koštao je 33.000 dinara. Ima 7,1 megapiksela, 10x optički zum.
Meni je ekstra. Išao sam na Davis Cup u tenisu u Areni, bio oko sredine (po visini) i snimao sa njim. Pustim na kompu ili TV, brate, kvalitet je boli glava (kao da si snimao pravom kamerom). Po meni jedina mana kada se snima klip je da ne može da se u toku snimanja odredi zum, već to moraš da uradiš pre početka snimanja i pičiš.
Takođe, u Areni sam bio gledao Zvezde Granda i bio sam u samom vrhu, a zum je toliko dobar da klipove koje sam snimio sa te visine sam video pevače kao da stojim ispred njih.
Ja sam veoma zadovoljan sa njim i uvek sam za to da se kad se odlučiš za kupovinu daš što više para za bolji kvalitet, i miran si na duže vreme.
Meni je isto vrlo bitno veliki ISO 1250 koji je zakon kada slikaš u pokretu.
Nećeš pogrešiti ako uzmeš Panasonic, veruj mi. Nisam pogledao tačno taj tvoj model, jer nemam vremena, al taj je sigurno bolji od ovog mog, a kad sam ja prezadovoljan ovim mojim, i ti će biti 100%.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.