Dakle, nisam pametan kad su foto aparati u pitanju, pa vas pitam - Da li ima bolje kupovine od navedenog modela, za slične (manje) ili iste pare? Hvala.
A720IS. Mada nisam bas zadovoljan sa image stabilisation, moj drug ima canon S5, i nije bas neka stabilizacija...Koristili smo ga 3 nedelje intezivno i znao je da napravi poneku mutnu sliku. Ja sam kupio Sony W170 i extra sam zadovoljan sa njim, pa mozda da probas W120. Iako nema IS slike nisu mutne, a i ima nekoliko vrlo zanimljivih funkcija. Mada je i canon u redu...
A720IS je skuplji nekih 3000 din od PowerShot-a A580 i malo više od A560 i zato nisam hteo da ga preporučujem. (čovek reče za istu ili manju kintu) 590IS je nekih 11K, a 720IS 13K, 580 je oko 9500 din. Razlika u ceni je i koliko u kvalitetu, prema tome dabome, ako je tvoj limit oko 9,5 K....sam odluči. To ti je od Canon-a u toj klasi do 165e. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: A720IS je skuplji nekih 3000 din od PowerShot-a A580 i malo više od A560 i zato nisam hteo da ga preporučujem. (čovek reče za istu ili manju kintu) 590IS je nekih 11K, a 720IS 13K, 580 je oko 9500 din. Razlika u ceni je i koliko u kvalitetu, prema tome dabome, ako je tvoj limit oko 9,5 K....sam odluči. To ti je od Canon-a u toj klasi do 165e :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Ajde ne shiri dezinformacije. Ma kakav IS bio, to je bolje nego bez njega, a to shto su ti mutne fotke nije do aparata nego do onoga ko ga koristi.
:: :: A720IS. Mada nisam bas zadovoljan sa image stabilisation, moj drug ima canon S5, i nije bas neka stabilizacija...Koristili smo ga 3 nedelje intezivno i znao je da napravi poneku mutnu sliku. Ja sam kupio Sony W170 i extra sam zadovoljan sa njim, pa mozda da probas W120. Iako nema IS slike nisu mutne, a i ima nekoliko vrlo zanimljivih funkcija. Mada je i canon u redu...
Ne,nego je baš do fotoaparata.Dosta više sa obmanama da je canon nepogrešiv i najbolji kad nije.Nikon je za klasu bolji od ovde pomenutog modela.Naravno,mislim na istu klasu.
:: :: Ajde ne shiri dezinformacije. Ma kakav IS bio, to je bolje nego bez njega, a to shto su ti mutne fotke nije do aparata nego do onoga ko ga koristi :: :: :: :: :: A720IS. Mada nisam bas zadovoljan sa image stabilisation, moj drug ima canon S5, i nije bas neka stabilizacija...Koristili smo ga 3 nedelje intezivno i znao je da napravi poneku mutnu sliku. Ja sam kupio Sony W170 i extra sam zadovoljan sa njim, pa mozda da probas W120. Iako nema IS slike nisu mutne, a i ima nekoliko vrlo zanimljivih funkcija. Mada je i canon u redu...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.