Koji fotoaparat uzeti do 210,220 evra, da ima opticki zum ne manji od 5x. Canon,sony,fujifilm.Da nema manje od 7 mpx.I sto vise manualnih podesavanja.I da pitam jos nesto kakva sociva ima fujifilm. Unapred zahvalan.
Bogami zagrejao sam se za ovaj jer on ima sirokougaoni objektiv i opticku stabilizaciju slike. U opticaju su sledeci modeli: Canon A720 IS Canon Ixus 950is Canon SX100 IS Canon PowerShot A640 RB Fuji S8000 (za njega sam cuo da kada je opticki zum na max. da se pojavljuju neke linije da li je to tacno) Sony Cybershot DSC-W130. Dakle sta od ovoga uzeti Jos neki predlog mozda
O Canon SX100 IS nemoj ni da razmišljaš jer je krš nevišen, čim svetlo nije savršeno, pravi muljave i zrnaste fotke. Beži od njega. Ipak 720 IS. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
To sam cuo jos od dosta likova. sad su ostali jo A720is, fuji s8000, a sta mislite koji je bolji A640RB ili A720IS. Hvlala svima.
:: :: O Canon SX100 IS nemoj ni da razmišljaš jer je krš nevišen, čim svetlo nije savršeno, pravi muljave i zrnaste fotke. Beži od njega. Ipak 720 IS :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.