Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
canon A720 IS vs Sony H3
STRANA 1 OD 1
vedo canon A720 IS vs Sony H3 18.07.2008. 14:07 T10994

status: user
broj poruka: 2

Postoji mogucnost kupovine Sony H3 po povoljnijoj ceni pa me interesuje koji od ova dva aparata je bolji, mnogi hvale Canon, ali citajuci specifikaciju ovog Sony aparata nalazim se u nedoumici, ako neko ima iskustva molim da mi pomogne, bitni su mi i video zapisi, vidim da oba prave kvalitetne video zapise, ali me interesuje da li je format AVI koji radi Canon bolji od MPEG1 koji radi Sony ili je to slicno i sta je lakse prebaciti u DVD format i koji program za to koristiti.

Unapred zahvalna svima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 18.07.2008. 14:14 #63081

broj poruka: 12057

Canan A7xx serija pravi takve MJPG AVI 30 fps 640x480 video klipove da padne[ na patos. Izgleda bolje i od nekih amaterskih kamkordera.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

vedo Re 20.07.2008. 07:38 #63227

broj poruka: 2

Hvala Bax2003, mislim da cu se odluciti za A720, video zapise sam gledala kako pravi model Canon S5 i bila odusevljena posebno kad je rec o vestackom osvetljenju, ali nisam bila sigurna da i jeftiniji modeli mogu praviti video zapise tog kvaliteta.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs