Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
CANON POWERSHOT A-590IS
STRANA 1 OD 1
jumperjack CANON POWERSHOT A-590IS 13.06.2008. 00:41 T10393

status: user
broj poruka: 497
Planiram da pazarim...Vasa misljenja, kritike, iskustva?!?!?!?!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
hocukuci ... 13.06.2008. 01:03 #58576

broj poruka: 296
Do pre neki dan sam razmisljao da pazarim jedan Canon Powershot A570 IS za koji sam na vise mesta citao da je odlican, malo sam prelistavao forume i naisao na ovo:http://www.elitesecurity.org/t298856-0 tako da sam odmah prestao da razmisjam o njemu. Sada nesto studiram A720 IS koji zaista obecava, no izgleda da se ne treba previse oslanjati na Reviews, jer ko zna sta i odakle dolazi kod nas na trziste. Tako da bi bilo lepo ako bi se neko javio sa licnim iskustvima, ovi testovi za tvoj A 590 is (kad se na google ukuca A590 IS review) stvaraju lep utisak, ali steta sto nisu radjeni ovde.

Pozd.

Equinoxe Re: 13.06.2008. 01:04 #58577

broj poruka: 12057

Fantastičan fotoaparat, sa novim Digic procesorom.....odmah bi ga uzeo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

jumperjack J.B.G. 13.06.2008. 01:35 #58584

Procitao sam sve najbolje i sve najgore za ovaj model, izgleda sredine nema ili ima dosta subjektivnih misljenja od ljudi koji nisu najstrucniji....Sta raditi???

Daum Re: ... 13.06.2008. 04:51 #58608

broj poruka: 12796
Sta je tacno problem na tom linku? Lik verovatno nema pojma da ga koristi. Te tackice koje spominje je chroma noise, sto i nije tako strasno, meni ne smeta chroma noise. Generalno, aparatic pravi fine slike skroz...
Ne mozes mnogo da ocekujes od aparata od 170 evra...
Covece, pa na tom forumu niko nema pojma o cemu prica. Ima mozda jedan, dva lika koji se razumeju u fotografiju, ostali su n00bovi koju lupaju gluposti.
`Ovde vidim neke cudne raznobojne mrlje na mestima gde ne bi trebalo da ih bude i to na iso 200.` Prica kao da zna o cemu prica a ustvari se blamira!!! HAHAHAHAHAHAHAH!!! Pa sta ovaj hoce? DSLR kvalitet od digitalca od 150-170 evra!!! FENOMENALNO!!!

Jasno je da je digitalni zum, ali bi svejedno morala biti oštrija.
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! KOJI N00B!!!

Idi bre lepo kupi taj aparat, raspitaj se malo kod nekoga ko se bavi fotografijom da ti objasni neke cake i uzivaj!!!

:: Do pre neki dan sam razmisljao da pazarim jedan Canon Powershot A570 IS za koji sam na vise mesta citao da je odlican, malo sam prelistavao forume i naisao na ovo:http://www.elitesecurity.org/t298856-0 tako da sam odmah prestao da razmisjam o njemu. Sada nesto studiram A720 IS koji zaista obecava, no izgleda da se ne treba previse oslanjati na Reviews, jer ko zna sta i odakle dolazi kod nas na trziste. Tako da bi bilo lepo ako bi se neko javio sa licnim iskustvima, ovi testovi za tvoj A 590 is (kad se na google ukuca A590 IS review) stvaraju lep utisak, ali steta sto nisu radjeni ovde
::
:: Pozd
TheBear Re: 13.06.2008. 07:56 #58610

broj poruka: 6502
Ja imam 570IS i nije los aparat slike su odlicne ima i dosta opcija ono sto su pisali tamo na tom forumu nije tacno treba znati i podesiti aparat za razlicite situacije a opcija ima previse. A 590IS se razlikuje od 570IS u broju megapiksela aparati su slicni.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Imam A710is... 13.06.2008. 09:10 #58615

broj poruka: 7769
i moram da priznam da nisam ocekivao toliko `suma` po slikama jer je to ipak aparat srednje klase. E sad mozda je stvar u tome sto ja ne umem da ga podesim kako valja za postojecu situaciju jer auto mod stvarno ne daje savrsene rezultate.
Generalno nisam nezadovoljan ali mi je taj sum prilicno zbunjujuca cinjenica za aparad od tada (prosle godine) placenih 250e.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

jumperjack Re. 13.06.2008. 10:07 #58624

trebalo bi u Subotu da ga pazarim pa cu Vam preneti utiske a
@TheBear...javljam ti se da mi kazes kako je najbolje da ga namestim posto sam totalna neznalica kada su fotoaprati u pitanju i moram priznati da kada sam procitao sve sa pomenutog linka apsolutno nisam imao pojma o cemu oni ljudi pricaju! Sto kaze Daum, verovatno ni oni sami nemaju pojma!
Hvala na savetima.....

TheBear Re: 13.06.2008. 12:49 #58639

broj poruka: 6502
I ja sam hteo 590IS ali nije ga bilo pa sam uzeo ovaj 570IS i zadovoljan sam.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zevs1 Imam i ja A710IS 13.06.2008. 17:02 #58663

broj poruka: 17

Istu nedoumicu sam imao i ja prosle godine,samo su u pitanju bili modeli 710 i 570.Bio sam po raznim forumima ,citao razne kritike i utiske profesionalnih fotografa ali mislim da mi je najbolji odgovor dao prodavac kada mi je rekao dali mogu da uporedim BMW seriju 5 i 3.Da skratim poslusao sam prodavca i uzeo A710is i nijednog trenutka se nisam pokajao.Kvalitet izrade je mnoooogo bolji (aparati od serije 7 pa navise do DSLR rade se u Japan).
P.S. Savet za MaliAbner.Skokni do nekog profes.fotografa neka ti objasni rad u manuelnom modu bices prezadovoljan imaces 50% lepse i kvalitetnije fotografije nego u automatici.

MaliAbner Re: Imam i ja A710IS 14.06.2008. 20:30 #58818

broj poruka: 7769
Poslusacu savet...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Istu nedoumicu sam imao i ja prosle godine,samo su u pitanju bili modeli 710 i 570.Bio sam po raznim forumima ,citao razne kritike i utiske profesionalnih fotografa ali mislim da mi je najbolji odgovor dao prodavac kada mi je rekao dali mogu da uporedim BMW seriju 5 i 3.Da skratim poslusao sam prodavca i uzeo A710is i nijednog trenutka se nisam pokajao.Kvalitet izrade je mnoooogo bolji (aparati od serije 7 pa navise do DSLR rade se u Japan)
:: P.S. Savet za MaliAbner.Skokni do nekog profes.fotografa neka ti objasni rad u manuelnom modu bices prezadovoljan imaces 50% lepse i kvalitetnije fotografije nego u automatici
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs