Imam taj jedan od 4 na Chifu probacu njega da ubodem pa da vidim hoce li da proradi, al na LCP je jedan od 8, gledam ga svojim ocima.
Ploca je neka Gigabajtova, da ne otvaram sada kuciste, sutra cu napisati model, pa pogledaj Vlado, u gornjem levom cosku iznad procesora, je taj 8pinski konektor u koji treba da ubodem.
sam početkom godine neki post na Axe gde je tip ubo 4pin konektor iz LCP u ploču, ali pogrešno, rotiran za 90 stepeni. Naravno, spalio je ploču.
Meni se par puta desilo da to uradim (ne i da spalim), srećom, napipam prstima kočnicu i shvatim da nije dovoljno samo UBOSTI konektor. Pre nedelju dana sam isto sastavljao mašinu i da, bilo je LC500H-12.
Ti si ubadao 6+2 pin od graficke u 8pinski ulaz na maticnoj koji sluzi za napajanje procesora....dobro je da nisi bio uporan :D
:: Evo me sa novim napajanjem :: :: Radi, tacno si Vlado bio u pravu, samo taj jedan od 4pina ide, ne ovaj od 6+2. Boze kakva glupost. :: :: Sad cemo videti kako ce se pokazati u radu :: :: Sve u svemu, ako si u Bg, imas pice za trud, ako ne Boze zdravlja, negde cemo se nekad vec videti. :: :: Hvala svima na savetima i pomoci, a posebno Vladi :: :: Svako dobr :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.