Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Tastatura za 50e?
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: I ja sam uzeo kineza... 16.02.2017. 22:42 #631697

status: user
broj poruka: 19081
Trajace ti sigurno vise od 2god. (da ne izbaksuziram), ali nema sanse da ima PBT, mislim da je to ABS, sto je takodje ok, a PBT je na dodir hrapav, a morao bi na toj tastaturi da bude jos providan, tako da je to jos skuplje, ne moze za te pare.

Inace, na Razeru, Logitech-u, Corsair, ASUS, G-skill one najskuplje tastature od 200+eu, sve do jedne imaju ofarbane tastere, dakle nije ni ABS, ni PBT, nego neka najjeftinija providna plastika i preko ofarbana crnom bojom, naravno kvalitetnom posto ne moze da se izlize tako brzo. Kinezi bolje prave to i jeftinije.

:: doduse ne kod nas, preko gearbesta pre nekih dva i po meseca, neka motospeed ck104, sa numerickim delom i outemu blue switchevima, sa nekim bonus `poenima` ili kako vec me izasla 32e (mislim da je regularna cena 39e) posto sam neke sitnice ranije uzimao, usralo me za pdv pa nisam placao nista ...tako da me ukupno izasla oko 3800 din. Za sada radi savrseno, hteo sam blue switcheve zbog kucanja a i za gaming su super, ne igram nista competitive pa mi je nebitno. Uglavnom meni super, tastatura radi odlicno, ima rgb osvetljenje i ono sto je imarkovic spominjao, double shot pbt tastere, ne mogu da se izlizu.
:: Za te pare, neka potraje godinu dana, ja prezadovoljan.
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: CARPE DIEM
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647714.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs