Jel zna neko gde mogu da kupim logitech mediaplay cordless mouse!!! Zvao sam Microsystems,Pyramid,Eurolink,Gigatron i PC4U nigde nema... strasno,a bas sam se primio,svidja mi se pacov... Upomoc ljudi!!!
On se već neko vreme ne proizvodi, ne verujem da ćeš ga novog naći. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
hehe...pogledaj na obliznjem zidu prvu rupu :) salu na stranu...sto kaze bax tesko da ces to pronaci...mozda preko neta, al kod nas ne verujem. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
mislim da sam pre nekoliko dana bio u nekoj knjizari u knezu nemam pojma kako se zove ali sidje se dole u `podrum` i imaju svasta od logitech mislim sam i njega video pored nekog daljinca i telefona
:: mislim da sam pre nekoliko dana bio u nekoj knjizari u knezu nemam pojma kako se zove ali sidje se dole u `podrum` i imaju svasta od logitech mislim sam i njega video pored nekog daljinca i telefon
Verovatno mislis na Plato knjizaru koja prodaje periferije i ostale gadgete u podrumu...poz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.