Hteo bih da mi neko preporuci neku valjanu TV kartu,koja radi pod vistom, moze biti interna, da ima malo bolju sliku (ne neku musavu i mutnu)...i da ne kosta vise od 60 eur-a :)
Definitivno....Posedujem par godina.....Sve najbolje...Opet imash i usb externnu varijantu (oko 50e) ....kako god bolje nemash za te pare....!!!!! Ajd pozdrav...
LEADTEK WinFast TV2000 XP Expert i neces se pokajati.
Slazem se, isprobao sam vise razlicitih kartica i mislim da je ova najbolja. Model Power je bolji jer ima hardwerski MPEG2 koder i manje opterecuje sistem ali to koliko ima prednosti toliko i ne. Drasticno manje zauzece procesora ces imati samo pri snimanju u pomenutom formatu, u ostalim formatima ce raditi kao i Expert (recimo ako snimas direktno u MPEG4). Cena je osetno vislja tako da treba razmisliti i o tome. Inace kvalitet tjunera je odlican i dosta je bolji nego na modelu Global a razlika u ceni je mala. Jedini problem sa kojim sam se susreo kod pomenute kartice je daljinski upravljac koji radi kako treba sve dok ne prebacis karticu sa TV-a u FM mod i posle ponovnog startovanja TV-a daljinski vise ne radi kako treba. Jedino sto sam uspeo da provalim je da treba ugasiti Wizard i startovati ponovo i onda daljinski opet radi. Jel` neko primetio ovakav problem (daljinski je sa zelenim tasterom za paljenje/gasenje a na internetu sam video da jos ljudi ima takav problem).
ja isto imam expert i mislim da je dobra sem daljinskog koji hoce da poludi sa vremena na vreme.sad nesto nece ni fm tuner da mi radi pa cu da je reklamiram mada mi on ni nne treba.za te pare mislim da ne postoji bolja
Nosio sam na reklamaciju i to direktno u kimtec (koji su uvoznici tog brenda) i kao su je testirali i rekli su mi da je problem do zaglupljivanja daljinskog softverski i da nema veze sa njhovim programom nego sa nekim od mojih programa????? nisam siguran da to ima neke veze sa zivotom ali neka bude...jedino je super sto mozes preko daljinskog ugasiti i komp sto kada si u krevetu i nije losa stvar! U odnosu na Kworld i ostala sra..a karta je zmaj....
Leadtek je dobra, proverena...i jeste BestBuy, ali
05.05.2008. 18:45
status: user broj poruka: 5704
za slicne pare imas izvanredne Sapphire Theatrix ili PowerColor Theatre (ATi 550 Pro chipset) i Miro Pinnacle PCTV Studio Pro. Skuplje su 10-20e ali se ne mogu porediti.
Sto se tice ove kartice, poprilicno lose radi pod vistom i sa najnovijim drajverima i softwerom. A inace ne podrzava Media Center. Ja bih ti preporucio neku Leadte-kovu noviju digitalno-analognu varijantu kao sto ti je i SkyFire predlozio. Ja imam Expert-a pod Vistom i nisam uopste zadovoljan posto pola opcija ne radi kako treba. Singer
Hvala na savetima to je bio i moj izbor ali me zanima kako to cudo radi na Visti jer taj OS imam instaliran...Inace opterecenje CPU-a uopste nije problem (E6850)...Bitno je da radi pod Vistom (kako treba) i da ima finu sliku...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.