Pre par dana mi je nesto gorelo za stampu u boji (a nisam hteo da me stampari sisaju) i uzmem (nazalost jedni stampac koji je bio u prodavnici) Lexmark 1320 i naravno uradim sta mi treba, ispraznim kolor ketridz (29)... spric, igla, boja, napunim ga ali on i dalje pokazuje da je prazan i nece da stampa, nije to ni toliko problem posto mi zavrsava posao odem lepo kupim kompatibilni 35 ketridz koji sada radi ali me interesuje da li neko zna da li se taj ketridz (29) resetuje ili nesto slicno????
kod mene je bilo da posle svakog stavljanja ketridza moras u opcijama (ponekad sam pita ponekad ti stavis ) da nadjes i kliknes da je stavljen novi ketridz( crni ili u boji )...
Isti slucaj je i kod mene, sam moras da podesis tu opciju.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Glory, Glory, Man United, As The Reds Go Marching On...
:: kod mene je bilo da posle svakog stavljanja ketridza moras u opcijama (ponekad sam pita ponekad ti stavis ) da nadjes i kliknes da je stavljen novi ketridz( crni ili u boji ).. :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Onda sam nesto zeznuo pri instalaciji jer mi pokazuje opciju instal new cartridge ali mi samo daje slikovito kako se to radi...nije kao kod HP da te pita da li je stari ili novi ketridz... U svakom slucaju maltretiracu ga dok ne provalim, samo mi je bitno da moze ponovo da se koristi...
Lexmark je nakaza koja liči na printer ali je samo prošao kraj istog. Kod dotičnog modela kertridži sa oznakama 28,29 se ne pune. Kad se isprazni elektronika `ugine` tj stalno će prikazivati ` ja sam emty` i neće da štampa.
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.