Dakle, HP Scanjet 3770 digital flatbed Scanner radi normalno do 80% strane A4, a onda ništa. Probao sam reinstalaciju drajvera, instalaciju novog drajvera, sve moguce update-ove i patch-eve. Probao na drugom računaru, menjao kablove i ništa. Ranije je radio odlično. Ima li neko kakvog iskustva oko sličnih problema i vredi li ga popravljati? Unapred hvala za odgovore.
Kad sam svojevremeno bacio pare na Mustek, bilo mi krivo, ali posle sam uvideo da se daleko razvikaniji hp baš često kvari, evo kod gazde je crkao a da nije pošteno DVA puta ni upaljen. Ja sam opet, iz musteka poprilično izvukao dušu. Rasklopi ga, ne packaj prstima po staklu i lepo proveri kako se ponaša tračni mehanizam (ona gumena traka koja vuče i drlja po skeneru...) ako nema logičnog mehaničkog kvara i smetnje, onda, crk. Kupi novi. Popravka se garant ne isplati. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Od 2002 Mustekuvadim dusu, al neda se baraba. Jos radi. Proveri ispravljac za napajanje, kada izgubi snagu lampa ibe do 1/2 ili 1/3 i vrati se, Ne iskenira do kraja. Probaj drugo napajanje, ali da odgovara V i W
:: Kad sam svojevremeno bacio pare na Mustek, bilo mi krivo, ali posle sam uvideo da se daleko razvikaniji hp baš često kvari, evo kod gazde je crkao a da nije pošteno DVA puta ni upaljen. Ja sam opet, iz musteka poprilično izvukao dušu :: Rasklopi ga, ne packaj prstima po staklu i lepo proveri kako se ponaša tračni mehanizam (ona gumena traka koja vuče i drlja po skeneru...) ako nema logičnog mehaničkog kvara i smetnje, onda, crk. Kupi novi. Popravka se garant ne isplati :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Saske: Lampa ide do kraja Gamil: Probao sam i drugi ispravljač sa HP 3800 i ništa Znači, cela strana je OK, osim poslednjig 6-7 cm. Čini mi se da ću da nabavljam novi ili jednostavno da skeniram manje strane .
pa ako radi do sve osim tih poslednjih par cm-a sigurno gubi neki kontakt kad stigne tu do kraja strane...proveri onaj trakasti provodnik sto vodi do foto celija...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.