Sve je to lepo Optimice Catwalk....ima da se kupi nigde i trenutno ne može da se poruči. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
A rade i sa optickim i laserskim misonjama, kursor ide glatko nema skakanja, sama podloga nema vise od 2mm i kao lepljiva je za podlogu. Od kako sam je kupio preporodio sam se cak i kad je 1600dpi kliza glatko.
Podloga je obostrana, i ima oko pola mm visoke gumene odstojnike sa obe strane i ne kliza ni malo. Ogromna je, a to mi baš treba. U osnovi pogloge je metal što znači nema savijanja, deformisanja i cepanja. PerSu !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
:: :: Report :: Ovo je kupljeno i prezadovoljan sam. :: http://www.coolermaster-europe.com/products/product.php?act=detail&tbcate=65&id=328 :: :: Podloga je obostrana, i ima oko pola mm visoke gumene odstojnike sa obe strane i ne kliza ni malo. Ogromna je, a to mi baš treba. U osnovi pogloge je metal što znači nema savijanja, deformisanja i cepanja. PerSu !! :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j...... :: ::
Podloga ima kvalitete, ali i cenu, oko 1400 din. Nije mi bilo žao....ima sve što meni treba, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Pa to sam i opisao mozda sam preterao sa 2mm nema ni 1mm i ova u imtelu takodje ima male silikonske bobice sa donje strane tako da se ne kliza po stolu, a kosta pravu sitnicu 300 dinara.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Podloga ima kvalitete, ali i cenu, oko 1400 din. Nije mi bilo žao....ima sve što meni treba :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j...... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.