Ink-Jet sa integrisanom glavom u kertridzu(ili delom glave)
STRANA 1 OD 1
Sub-Z
Ink-Jet sa integrisanom glavom u kertridzu(ili delom glave)
26.03.2008. 13:52
T8955
status: user broj poruka: 1620
Poz svim forumašima. Imam Canonov PIXMA IP2000 koji je, posle neke 3 god, počeo da brljavi po papiru/ostavlja prazne delove itd. Očigledno je da se zapušila neka od mlaznica, a pošto štampaci i nisu moj fah, odneo sam glavu u servis gde mi je lik rekao da, iako se pročisti, pre ili kasnije će se opet zapušiti(punim mastilo špricem, što mi i ne pomaže), tako da mi je najbolje da je lepo bacim u kantu i kupim štampač na kojem je`glava integrisana u kertridž`. Jel ima neko predlog takvog štampača(u ekonomskoj klasi, uglavnom za tekst), ili, možda, drugo mišljenje u vezi sa Pixmom? Unapred hvala!!!
Koliko se ja secam HP stampaci imaju glave koje su sastavni deo ketridza, Epson nema, Canon kako koji, Lexmark zaboravi. Ako ti je prvenstvena stampa tekst onda lepo kupi laser i da te bog vidi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.