Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Corsair PSU
STRANA 1 OD 1
pwner Corsair PSU 24.03.2008. 23:14 T8925

status: user
broj poruka: 475
Gde mogu da kupim Corsair VX450, znaci trazim ga vec tri nedelje i nista... Mozda trazim na pogresnom mestu...

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Corsair PSU 25.03.2008. 10:19 #48874

broj poruka: 18472
Corsair jeste dobar ali je to napajanje preslabo!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: Gde mogu da kupim Corsair VX450, znaci trazim ga vec tri nedelje i nista... Mozda trazim na pogresnom mestu..
::
:: Hvala!
MareZ Re: Corsair PSU 25.03.2008. 11:18 #48878

broj poruka: 27

:: Gde mogu da kupim Corsair VX450, znaci trazim ga vec tri nedelje i nista... Mozda trazim na pogresnom mestu..
:: Hvala

Microsistems Beograd tel:011-3283403 i 011-3283007
voodoons Re: Re: Corsair PSU 25.03.2008. 12:50 #48885

broj poruka: 152

:: Corsair jeste dobar ali je to napajanje preslabo

koji su argumenti za ovako nesto? kad kazes preslabo, moras reci i za sta je preslabo.. napajanje je extra ali nije za C2Q Extreme+2x8800GTX+4xHDD RAID ali za C2Q+8800GT+2xHDD RAID+2xODD je dovoljno
To napajanje gde gos stigne ma u kojim kolicinama se jako brzo rasproda jer je za tu klasu ubedljivi BestBuy.. ja nism hteo da cekam pa sam uzeo OCZ 500w koji je 10e jeftiniji ali je i losiji od Corsaira... OCZ a i Corsair imas u Eurolinku a dal` imaju n lageru, okreni ih telefonom
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: Corsair PSU 25.03.2008. 15:25 #48905

broj poruka: 18472
Ma to napajanje ima da se namuci i sa Single Quad Core i single Grafikom 8800 GTX a kamo li sli i jos 4 diska!Za OC i necu ni da pricam i ovako bi bilo natezanje sve na def.U opste nije za taj zahtevniji hardware vec nesto malo blaze,nesto za svaki dan.P.S.Pored CM M1000 imam i HX520 i HX620W i znam za sta su ta napajanja sposobna.Znaci niko ne osporava kvalitet koji je neminovan vec sirovu snagu!Za nesto malo dodatih para bolje je uzeti HX520W!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: :: Corsair jeste dobar ali je to napajanje preslabo
:: ::
:: koji su argumenti za ovako nesto? kad kazes preslabo, moras reci i za sta je preslabo.. napajanje je extra ali nije za C2Q Extreme+2x8800GTX+4xHDD RAID ali za C2Q+8800GT+2xHDD RAID+2xODD je dovoljn
:: To napajanje gde gos stigne ma u kojim kolicinama se jako brzo rasproda jer je za tu klasu ubedljivi BestBuy.. ja nism hteo da cekam pa sam uzeo OCZ 500w koji je 10e jeftiniji ali je i losiji od Corsaira... OCZ a i Corsair imas u Eurolinku a dal` imaju n lageru, okreni ih telefonom
Vaskev re 25.03.2008. 19:03 #48950

broj poruka: 1673
Neces naci Corsair u Eurolinku, provereno ali slobodno uzmi Antec TP3 650W koje imaju a cena je ista kao Hx620W i proizvodjac je isti (mislim na OEM Seasonic S/M12), sigurno neces pogresiti. Corsaira trenutno nema i nece ga skoro biti, tako kazu direktni uvoznici prema recima servisera u Eurolinku.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs