https://www.lian-li.com je jedan od vrhunskih tajvanskih brandera za periferije. Mogu slobodno reci najbolji na Tajvanu za ALU/CU limove. Mada cene nisu nimalo naivne: 100-200e ali je zato egzotika, exkluzivno poput koreanskih Zalman napajanja. Za one koje hoce vise od `obicnog` TT, CM...
Naravno, o ukusima se ne raspravlja..ali isto tako kao sto su neki rekli da su divna meni je prvo palo na pamet kada sam video what the hell is this ??? Svaka roba ima svog kupca....
:: :: i posle ti to objasni drustvu da si `to` platio 200e .... :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Deluje zanimljivo i simpaticno, ali ono Lian Li po sredini me previse asocira na nekog `kineza`, koji ce da se raspadne prilicno brzo :: :: :: ::
i da sebi pakujem nov kompjuter, bez razmisljanja bih kupio PC-V1110 (nema ga ovde) ili PC-V2000B Plus II (ima Eurolink). Aluminijum 1.2 - 2.0mm debljine, savrseno reseno nosenje komponenti sa minimumom vibracije, prostora koliko hoces. I bas mi odgovara sto ne svetli kao jelka. Crno, jednostavno, funkcionalno.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Moj ujak je jedno dovezao iz svabije i ne svidja mi se bas nesto,za te pare je po meni TT i Coolermaster bolje resnje. Kvalitet je stvarno na nivou nema sta.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Ma skroz si u pravu izgledaju kao da su izasli iz pogona Milan Blagojevic - Smederevo. Pre nove godine otisao ja u Eurolink da potrazim kuciste za klinca i vidim to cudoviste Lian Li (nije Brus), ma ne bi to uzeo ni za plac !!!
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Moj ujak je jedno dovezao iz svabije i ne svidja mi se bas nesto,za te pare je po meni TT i Coolermaster bolje resnje :: Kvalitet je stvarno na nivou nema sta :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.