doticnog misha i posle nekoliko dana mi je spao jedan teflonski klizac,a posle mesec se odlepila i ona rebresta guma protiv proklizavanja.USB kabal je tanji nego kod kineskih no name modela.To su losa iskustva.Ostalo je sve OK,mish lepo lezi u ruci, prekidaci su brzi i prebacivanje na vecu osetljivost je trenutna.Za tu cenu isplati se malo lepiti po njemu.
Veci deo svog kompjuterskog zivota sam proveo sa Logitech i A4Tech tastaturama i misevima i promenio sam ih dosta. Trenutno imam bas tog misa i pravo da ti kazem mis je krsh :) Imam neku finu podlogu sa plavom pozadinom, mis skakuce sam od sebe na sve strane. Kada mu se smanji osetljivost (tj. DPI) onda se ponasa kao i svaki drugi mis samo sto je osecaj kretanja kursora totalno nerealan. Ima par dodatnih opcija kao npr. ono dugme za burst fire koje i nema preterano smisla za recimo CS (gde brze pucas sam nego sa tim dugmetom). A ima i dodtane klizace lepo zapakovane u kutiji u kojoj ti stize ms. U sustini, za te pare ima mnogo boljih miseva. Jeste da je `Laserski` ali na ovom modelu, taj laser bas i nije prednost, po meni - vise je mana. Pre ovog misa imao sam neki Microsoft mis, opticki najobicniji... mnogo je bolji nego ovaj A4Tech (to je moje subjektivno misljenje), moze da se kaze da je Microsoft izmislio misa ako se posmatraju iskljucivo ta dva modela (obican opticki Microsoft i ovaj A4Teck X 750F). Ovog A4Tech-a sam dobio na poklon i na kraju sam ga prebacio na drugi komp koji mi je server, jednostavno, za njega ne bi dao ni pare. Znam da je neko na forumu napisao da je mis `najbolji koji moze da se kupi za te pare,extra ovo extra ono` i pola mog komsiluka kupilo tog pacova, citali ljudi na forumu da je dobar. Prva dva dana je bio `novotarija` a onda se pokazao onakvim kakav jeste - trash.
Izmedu testatura se dvoumim SAITEK GK200 ili da ostanem pri A4tech G600 a mis TRUST GM-4600,SAITEK Impact Gaming Mouse,GENIUS Navigator 335 !!! Sad ja mislim dal bi bilo dobro da uparim dva SAITEKA ???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.