To je ustvari 3-pinski konektor od ventilatora sa chipset coolera ? To se dobija uglavnom uz coolere, ja imam 5 konvertora sa 4 pina na molex al nemam ni jedan sa 3 pina na molex (imao sam al sam poklanjao kome je trebalo). Pozovi Desk i trazi SERVIS (NE prodaju) i kazi im sta ti treba i idi da uzmes :) meni su nasli adapter sa 2 moexa na 6pinski konektor za napajanje PCIe grafike, sigurno imaju i to sto tebi treba. A zakljucio sam, ako normalno zovnes prodaju uglavnom dobijes negativan odgovor a ako zovnes direktno servis - uvek ce da izbunare nesto jer se saplicu o te kablove u prasnjavim,zagusljivim i prenatrpanim sobicama velicine 2x1m :)
:: Gde ima ovo da se kupi? Nemam gde na ploči da priključim chipset cooler. Tražio sam adapter po radnjama al` vidim da je retka roba. Hvala.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.