Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Adapter 3pin na molex
STRANA 1 OD 1
Dragg Adapter 3pin na molex 19.03.2008. 07:56 T8835

status: user
broj poruka: 2270
Gde ima ovo da se kupi? Nemam gde na ploči da priključim chipset cooler. Tražio sam adapter po radnjama al` vidim da je retka roba. Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 19.03.2008. 08:21 #48268

broj poruka: 18996
probaj u racunari.net, ili firmi `Format` 3821-791, Logo.co.yu, multicom.co.yu, BigApple..mora da ima negde
LochGarman Re: Adapter 3pin na molex 19.03.2008. 11:58 #48276

broj poruka: 54
To je ustvari 3-pinski konektor od ventilatora sa chipset coolera ? To se dobija uglavnom uz coolere, ja imam 5 konvertora sa 4 pina na molex al nemam ni jedan sa 3 pina na molex (imao sam al sam poklanjao kome je trebalo). Pozovi Desk i trazi SERVIS (NE prodaju) i kazi im sta ti treba i idi da uzmes :) meni su nasli adapter sa 2 moexa na 6pinski konektor za napajanje PCIe grafike, sigurno imaju i to sto tebi treba. A zakljucio sam, ako normalno zovnes prodaju uglavnom dobijes negativan odgovor a ako zovnes direktno servis - uvek ce da izbunare nesto jer se saplicu o te kablove u prasnjavim,zagusljivim i prenatrpanim sobicama velicine 2x1m :)

:: Gde ima ovo da se kupi? Nemam gde na ploči da priključim chipset cooler. Tražio sam adapter po radnjama al` vidim da je retka roba. Hvala.
Dragg .. 19.03.2008. 12:22 #48278

broj poruka: 2270
Hvala na informacijama. Pozvaću pomenute firme ali prvo servise. LochGarman je u pravu - maloprodaja nema pojma šta ima u servisu.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs