sugerisao da promenis napajanje nisam mislio da uzmes isto ili gore :-) To je Kolink (Coolink) cini mi se da je losije od Codegen. U tom rangu ti je i Trust, mozda su napajanja i OK ali nemam iskustava sa tim firmama (half-name) i jedino detaljna analiza unutrasnjosti (sto bi vi hirurzi rekli u `sitna crevca`) i testovi bi odagnali sumnje
Imas Trust 500-550W pro model (ITs**t), cuo sam da je OK a kosta 50e ali za 45e imas LC6550GP koji je kralj BestBuy-a
Na zvaninicnom sajtu Coolinka, Tajvan, uopste nemaju napajanja. I Google i Yahoo daju ovaj model samo na Madjarskim sajtovima. Ja sam, po preporuci MACHINE, ubacio LC6550GP jednom prijatelju u kompjuter pa sam ga posle kupio i sebi. Odlicno je, tiho, 14 cm fan, 550W. Uvoznik je Etron iz Beograda. Ne znam gde ih imas u Novom Sadu, ali za te pare je definitivno best buy.
Pozz,
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Evo ti telefoni velikoprodaje Etrona, pa ih pitaj da li isporucuju nekom u NS. 011/2699-415, 011/2671-675
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: I ja bih uzeo LC6550GP , ali da mogu da nadjem u Novom Sadu. Ako neko zna gde ima, neka mi javi :: :: Ovo je jedino koje sam nasao za 50-ak jevreja uz Chieftec 450. CoolerMaster prelazi 60 jevreja :: :: Machine, da znam nesto o ovome Kulinku, ne bih pitao : ::
Komsija i ja sam iz NS-a, i dosad sam uvek isao u BG ili porucivao kada sam nesto uzimao..vise mi se to isplati nego da dajem ovim lopurdama 20-40e PO KOMADU vecu cenu....
Ajd uzdravlje :)
:: I ja bih uzeo LC6550GP , ali da mogu da nadjem u Novom Sadu. Ako neko zna gde ima, neka mi javi :: :: Ovo je jedino koje sam nasao za 50-ak jevreja uz Chieftec 450. CoolerMaster prelazi 60 jevreja :: :: Machine, da znam nesto o ovome Kulinku, ne bih pitao : ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.