Neki HP fotosmart ili Canon pixma. Kod HP varijante gledaj da koristi kertridže sa oznakama 339 i 344 a kod canona 40 i 41. Svi modeli su skroz ok, a navedeni kertridži su najvećeg kapaciteta i dopunjuju se. Izbegni modele koji imaju glavu za štampanje u štampaču (Epson i neke pixme) Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
AAxaxxax, dakle ovu poruku u naslovu i ovo slovo a je uspeka da otkuca i posalje moja macketina dok sam ja na minut ustao od kompa. Xaxaxax.
Nego da mi preporucimo nesto. Ja sam za lasersku varijantu stampaca. Neuporedivo bolji kvalitet otiska daje u odnosu na ink-jet. Ink jet sporiji, ketridz krace traje, razne fleke i linije po otisku. Laser varijanta, aparati u startu barem duplo skuplji, skuplje i punjenje kertridza, ali daje vise otisaka nego ink jet(u varijanti cena dopune/broj otisaka). Obe tehnike su zasnovana na termalnom postupku. Sto se proizvodjaca tice HP, Xerox, Canon.
Zaboravio sam na laser. Samsung 4200 multipraktik. Najbolje rešenje za lasersku varijantu. Pročitaj temu štampači koji i zašto da ne pišem sad roman... koristiće ti...
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.