Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Q-tec
STRANA 1 OD 1
csoszop Q-tec 07.03.2008. 18:29 T8607

status: user
broj poruka: 183
Da li neko ima iskustvo sa ovim napajanjema? Imam u kompu doticno napajanje od 500 W pa me konkretno interesuje da li bi izdrzao 8800 GTS .Ostatak konf.P35DS3L ,E2180 oc na 3 GHz, 3 GB DDR 800 ,HDD Sata 250 GB ,Dvd RW , cd rezac, i 7900 GT MSI oc.540/800 ( oc.oko 25 %) ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .... 07.03.2008. 18:41 #46942

broj poruka: 4518
dao si tolike pare na dobre komponente i onda ustedeo 20e na najbitnijem delu( pored monitora ) ???? alal vera ....sta god ti drugi rekli, neces znati dok ne probas...ako ti se gasi i restartuje komp posle zahtevijih stvari ( igre programi ) znaci da nije dovoljno ( 500w bi bilo dovoljno za tu konfu ali koliko je to stvarno na tom napajanju ...)

Ajd uzdravlje :)

csoszop Q-tec 07.03.2008. 18:47 #46944

broj poruka: 183
Za sada radi sve besprekorno i na ovim klokovima.Nikada se komp nije resetovao ili tako nesto.Inache monitor je 19 inchni TFT Belinea star oko godinu i po dana.Probao sam i Orthos dva i nesto sati ga je drljao bez probblema posle vishe nisam imao zivaca da cekam pa sam ga iskjlucio.

voodoons Re: Q-tec 07.03.2008. 20:36 #46958

broj poruka: 152

pokreni orthos i pozadini pusti 3D Mark 06 pa vidi jel ce se restartovati ili zakucati..

:: Za sada radi sve besprekorno i na ovim klokovima.Nikada se komp nije resetovao ili tako nesto.Inache monitor je 19 inchni TFT Belinea star oko godinu i po dana.Probao sam i Orthos dva i nesto sati ga je drljao bez probblema posle vishe nisam imao zivaca da cekam pa sam ga iskjlucio
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: Re: Q-tec 07.03.2008. 20:49 #46967

broj poruka: 4518

Ajd uzdravlje :)

:: pokreni orthos i pozadini pusti 3D Mark 06 pa vidi jel ce se restartovati ili zakucati.
:: :: Za sada radi sve besprekorno i na ovim klokovima.Nikada se komp nije resetovao ili tako nesto.Inache monitor je 19 inchni TFT Belinea star oko godinu i po dana.Probao sam i Orthos dva i nesto sati ga je drljao bez probblema posle vishe nisam imao zivaca da cekam pa sam ga iskjlucio
:: ::

ne bi mu radilo ni jedno ni drugo, zapucao bi kompjuter kada bi to uradio.....zauzece procesora i memorije 99 % + da pali 3d mark ??? ......
voodoons Re: Re: Re: Q-tec 08.03.2008. 10:22 #47060

broj poruka: 152

:: Ajd uzdravlje :)
:: :: pokreni orthos i pozadini pusti 3D Mark 06 pa vidi jel ce se restartovati ili zakucati.
:: :: :: Za sada radi sve besprekorno i na ovim klokovima.Nikada se komp nije resetovao ili tako nesto.Inache monitor je 19 inchni TFT Belinea star oko godinu i po dana.Probao sam i Orthos dva i nesto sati ga je drljao bez probblema posle vishe nisam imao zivaca da cekam pa sam ga iskjlucio
:: :: ::
:: ne bi mu radilo ni jedno ni drugo, zapucao bi kompjuter kada bi to uradio.....zauzece procesora i memorije 99 % + da pali 3d mark ??? .....
Ne razumem, komp bi se zakucao zato sto te 2 aplikacije rade uporedo?? Ne, ne.. gresis, ovaj silno gresis, sine..
samo sa orthosom nece povuci struje dovoljno jer grafika je neaktivna.. 3D Mark pored Orthosa nece da sluzi kao Benchmark program pa da posle toga ovde postuje rezultat 3D Marka, vec da full optereti masinu.. Ja bih predlozio i pored toga jos da stavi da se jedan DVD kopira na hard.. Covek je pitao za napajanje a ovo bi izvuklo max iz masine a sad, pitanje je da li bi napajanje imalo dovoljno struje da nahrani sve to...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kn0b Re: Re: Re: Re: Q-tec 08.03.2008. 16:03 #47099

broj poruka: 108
Zbog Dual Core procesora ti treba dva otvorena Orthos ili StressPrime2004, podesavanje Blend na prioritetu 10. Ako to odvrti jednu rundu, onda je masina stabilna. Nema sta da cekas - ostavis preko noci, i iskljucis kad vidis da je zavrsio rundu 1

:: Za sada radi sve besprekorno i na ovim klokovima.Nikada se komp nije resetovao ili tako nesto.Inache monitor je 19 inchni TFT Belinea star oko godinu i po dana.Probao sam i Orthos dva i nesto sati ga je drljao bez probblema posle vishe nisam imao zivaca da cekam pa sam ga iskjlucio
popusicko qtec napajanje 10.03.2008. 22:40 #47387

broj poruka: 2

Je dobro a jeftino napajanje jos ako je gold sa vel`kim vrtilatorom miran si
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs