...cold cathode za osvetljavanje PC-a, a ne one za suzbijanje raka, ima u Desk-u, a ima i na PCBerzi da se nađe (Kućišta>Oprema i ostalo>Cooler Master)
ma zna za te sto svetle to ec imam :) nego one kako se vec zovu UV ili ti black light ? to nema nigde . ako bilo ko zna neko mesto pa da je i van Beograda neka mi kaze
UV - Ultra Violet ili Ultra ljubicaste. Svojevremeno su bile hit po svim beogradskim diskotekama. Probaj na buvljaku na Novom Beogradu. Ja sam prosle godine nasao jednu duguljastu za spravu protiv komaraca.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: sexa3 :: ako neko zna gde ima da se kupi ovo bio bi jako zahvalan !!
Imas ih u Pancevu na bulvljaku i to po 100 dinara najvise 200 a imas ih i u elektroradnji u Pancevu, ELPA u ulici Sv.Save preko puta Doma Omladine za nekih 200 kinti ...ja imam dve takve u autu...
da al to su cevi od 60 cm za neonska kucista sto vi pricate... ako je to to onda su te cevi kineska sranja i ima ih na buvljaku (OTC Novi Beograd) kolko oces, sto ljudi kazu za badava al ce ti crkne za 6 meseci. A mozes da kupis Sylvania cev (holandske proizvodnje) koja je malo skuplja, ali zanemarljivo, i da nemoze da se poredi kvalitet sa ovim kinezom...
ok sad sam malo detaljnije procitao temu... Decko uopste nije pitao za neonke na koje je mislila vecina koja mu je odgovorila! To sto ima da se kupi na buvljacima i po electro radnjama je black light neonka i kosta cini mi se 600 din (60 cm) i 1000 din (120 cm)... on je pitao za poseban model UV lampe za osvetljenje kucista PC-a, a black light neonka za to ne sluzi (moze - mada nije predvidjeno)...
Potrazi na Bench forumu, cini mi se da sam tamo video da neko spominje neku firmu koja ima sexa33...
A to da nije bitno dal je kinez ili holandjanin vec napajanje, to je malo neverovatno iz prostog razloga sto black light tj. UV lampa ima svetlost u boji i jako je bitno koliko je cev kvalitetno napravljena i kako ce da svetli!!! Ako te bas zanima (mene jeste) ti kupi po jednu cev pa ih ukljuci u nekom mrklom mraku da vidis razliku u boji izmedju kineza i holandjana :D A za to cime ih napajas bitno je jedino da je to napajanje stabilno tj. da nema oscilacija da nebi dolazilo do vidnog treperenja svetla i crkavanja cevi... kad si reko napajanje mozda si mislio na snagu cevi? 18W, 20W, 22W? a sve rade na istoj struji... takodje kvalitet zavisi i od kvaliteta ostalih delova - `kucista` za cev, prigusnice itd.
To o cemu ja pricam su lampe od 30 cm jacine 8w i daju EXTRA svetlo isto kao i holandske,bugarske,nemacke i ostalo a podpisao ih kinez...A sto se tice kvaliteta napajanja bitno je do jaja jer ako se u to napajanje stavlja trafo hand made by Jin Lao onda niti svetli kako valja niti dugo traje... Ja sam se opeko par puta misleci isto da je u pitanju kines ili madjar ali je najveci fazon u NAPAJANJU. Koristim kineza vec 2 godine i ne bi ih menjao nizasta...jeftini a sljakaju extra....Kucista osvetljavaju extra i rade na 12 V... PozZ
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.