Armor+ ces da vidis na bencu cim mi stigne Nadam se da ce to biti pocetkom aprila, bacicu i par slicica tada a i neki mali user review, i ja kad sam ga video sam bio speechless, prodao sam svog starog Armora da bi uzeo ovoga, mada sam se malo zaj*** jer sad trenutno i nemam kuciste zbog toga.
U aprilu ce stici kod nas par komada, ja sam svoj porucio ( mada ne znam tacnu cenu ...) Ali gledajuci cene u US, trebalo bi da je oko 200e, ne verujem da ce ih prodavati za `samo` 150e ( mada to kazes za Xasera ) ali oni su opet identicni unutra samo je spolja drukcije. Tako da sam ja odavno odustao od memare i pare idu za ovo.
Cekaj,ja tamo videh i neko vodeno hladenje.Jel ovo kuciste sa vodenim kao Kandalf LCS ili je samo klot?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: U aprilu ce stici kod nas par komada, ja sam svoj porucio ( mada ne znam tacnu cenu ...) :: Ali gledajuci cene u US, trebalo bi da je oko 200e, ne verujem da ce ih prodavati za `samo` 150e ( mada to kazes za Xasera ) ali oni su opet identicni unutra samo je spolja drukcije :: Tako da sam ja odavno odustao od memare i pare idu za ovo :: :: :: ::
Ovaj sa tvog linka je ESA verzija tj. taj dolazi sa vodenim i to je valjda BigWater 760i A ovi drugi su klot, meni se licno i ne svidja taj sa vodenim tj. ovaj rezervoar napred. A o ceni njega me je i sramota da mislim.. Vidi na TT-ovom sajtu tacno.
Ja imam Armor Full Tower sa 25mm vent sa strane i stvarno je extra, ali ovo je fenomenalno mislim sta reci remek delo. Hocu ovo kuciste gde ima da se kupi?????
Nema vise mesta,sad sam uporedjivao!Nemam zaista zamerki.Kuciste je uradjeno poput stackera 832 ali je po meni malo vise fansy!Kad li ce se kod nas pojaviti?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Neka,ostacu ja pri Stackeru,kuciste je i vise nego perverzija kvalitetno i korisno!Bar cemo bro biti konkurencija,ovako ne valja da imamo obojica isto.
Baci mi na mail tvoj user name od XFIRE da te ubacim u listu!
:: Hm, sad gledam neke review-ove za Stacker-a, na oko mi se cini da je Armor unutra veci ali verovatno je i neka opticka varka, a dimenzije su im :: :: Stacker :: Visina : 536m :: Sirina : 250m :: Dubina/Duzina : 638m :: :: Armor :: Visina : 600m :: Sirina : 245m :: Dubina/Duzina : 625m :: :: Pa, trebalo bi da stigne u par nasih `popularnijih` radnji tokom aprila, tako da ce tada i biti sigurno da se kupi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.