Eclipse je tesko njesra...to ni u ludilu nemoj da uzimas...od vodenih za te pare nemas nista sto je bolje od dobrog vazdusnog hladjenja...bilo bi dobro da nadjes nekog zalmana ili tako nesto...
imam i E6600 u idle mi je 18 C na 2400Mhz,a u full load na orthosu mi neprelazi 48 c temperatura core 0 i 1 pri 3500 Mhz.E sad da je glomazan jeste,ali drugacije ne moze.Uzmi gemini ll pa montiraj coolere i pevaj.A za eclipse svaka preporuka ako se odlucish.
Zalman 9700NT ( mada je CPU lappovan ) Presudi sta da uzmes, osim ako neces da nadjes Thermalright,Tuniq ili nesto na tu foru ( mada je i ne potrebno ako ne ides na neki visok napon i clock )
ma znam i ja da nema logike,ali kad dodirnesh podnozje kulera osetno je hladnije (od ostatka sobe).Core temperature su sa core temp-a,nisam ih ja izmislio.Core temp u idle na 2400Mhz 27 i 24 C.
:: nema logike da je sobna temperatura oko 20-22C, a prosecor u kucistu 4 stepena hladnij :: Devize devize bonda elem :: :: ma znam i ja da nema logike,ali kad dodirnesh podnozje kulera osetno je hladnije (od ostatka sobe).Core temperature su sa core temp-a,nisam ih ja izmislio.Core temp u idle na 2400Mhz 27 i 24 C.
Kosta oko 35e i ja imam q6600, temerature u idle su 24,21,21,24 a cesto idu i po stepen nize,spada u top 15 kulera za intel i amd na svetu...Masvan je ogroman,moze i da se montira jos jedan ventilator za to dobijas postolje i srafove takodje,ali stvarno nema potrebe... Svaka preporuka... http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2206&page=5
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.