hm...opet ja .-) ...postavio sam jedan post,nazalost nije mi mnogo pomogao...bilo je reci o tome da sam prikachio jedan ventilatorcic,80x80 medjutim nemam nikakvu kontrolu nad njim...fanspeed ga ne registruje,probao sam i u biosu,ne j___be zivu silu!!!Stize mi kuciste planiram ugradnju jos 2-3...ali to ce tek da bude cirkus...`vristace` kao ludi svi... .)...ventilatori su marke cooler master led (silent series)...napominjem,vezao sam ih direktno na plocu...a imam i zabicu da mogu da idem direktno na napajanje!!!Jer ce to nesto da pomogne...?
2. Nasao sam na snizenju `Spire HD cooling` 300din. onako od oka mislite li da vredi nesto??!!!
Pa trebao bi da vredi ako ti treba, ako su ti HDD-ovi negde napred na kuciste ili negde gde imas kuler da uvlaci vazduh na njih i ne treba ti. A za fanove, fan kontroler !
cool je taj zalmanov fan control i takvi uredjaji uopste, ali nekako 30 evra za jedno ic kolo i potenciometar mi je nekako krupna para...i onda danas prosvrljam po katalogu radio kluba i dodjem do zakljucka da mogu da napravim isto to za nekih 200 dinara...nece biti tako fensi ali moze dobro da se sredi...
pazi sad ovo...ustekao sam ga na ploci na sys fan1 i sada ga prepoznaje.... :( a stavim poered njega jos jedan i njega ne vidi...u cemu je stos?Samo sam iskljucio napajanje i promenio switcheve na ploci... i jedan vidi a drugi ne...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.