Mala pomoc,imam q6600,8600gt,4gb ddr2 na 800mhz,msi p35,pionner 115d,160gb maxtor diamond...i uz sve to 450w chieftec extreme power... E sada,narucio sam sestri iz Austrije da mi `dotera` neko kuciste,uz kuciste joj nude Chieftec CFT-560A (2x PCIe, Deluxe black Edition)...da li ima potrebe da zamenim moje napajanje s ovim i da li cu nesto dobiti...???!!!hvala svima
Idi na njihov sajt, pregledaj sva kucista - velicinu, karakteristike, debljina lima itd, Imas kompletne specifikacije i slike za svaki model. Onda vidi sta ovde ima od toga sto ti se svidja i koliko kosta. Nisam siguran da je u Austriji jeftinije. Osim ako sestra placa:) CM 690 sasvim dobro izgleda.
:: :: Mala pomoc,imam q6600,8600gt,4gb ddr2 na 800mhz,msi p35,pionner 115d,160gb maxtor diamond...i uz sve to 450w chieftec extreme power.. :: E sada,narucio sam sestri iz Austrije da mi `dotera` neko kuciste,uz kuciste joj nude Chieftec CFT-560A (2x PCIe, Deluxe black Edition)...da li ima potrebe da zamenim moje napajanje s ovim i da li cu nesto dobiti...???!!!hvala svima
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.