Mozes da kupis kakav ti volja i to kvalitetan komplet ali u beloj boji neces naci nigde!P.S.Jedino ako neces da platis 70€ za ovo: LOGITECH Cordless Desktop LX 501?I opet sve to nije zicno!Jel ti trazis komplet ili zasebno komponente?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Hocu da kupim testaturu i mis u vrednosti od 40 eur. :: Da su bele boje i da su zicni :: POMOZITE
Imam dve takve tastature (drugu sam kupio 2 godine kasnije nakon prve, za rezervu), odusevljen sam sa njom i nebih je menjao ni za bilo koji moderniji model.
Dopada mi se jer je:
1. Bela (lakse kucam na belim tataturama). 2. Prepolovljena - dugmici su podeljeni u dve grupe (+ treca grupa: numericki deo). 3. Robusna - Ne leti po stolu i ne uvija se. 4. Ima zastitnu plastiku - da ne pada prasina po njoj kad je ne koristis (mozda deluje smesno ali to joj je velika prednost jer izgleda kao da je sad iz prodavnice izasla, a za ove 3-4 godine cistio sam je 2-3 puta). 5. Prvu sam platio 1.300, a drugu 800 dinara.
Sto se misa tice, uzmi neki logitech (imao sam MX500, a sad imam G5 i prezadovoljan sam).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.