Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Hitno Potrebna Pomoc
STRANA 1 OD 1
diavolonbg Hitno Potrebna Pomoc 18.02.2008. 11:32 T8245

status: user
broj poruka: 316

Koju tastaturu uzeti??? Hitno mi treba misljenje tj. predlog!!! Neka igracka,multimedia tastatura... Please help me...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg ... 18.02.2008. 11:44 #44519

broj poruka: 711
Idi u neku prodavnicu gde imaju gomilu izlozenih tastatura i isprobaj svaku... Biranje tastature je vrlo subjektivno i niko ne moze da ti kaze sta da uzmes... Neki vole tvrdje tastature, neki sa plitkom hodom, neki brdo dodatnih tastera, neki bez njih itd.
ukimafija Logitech 18.02.2008. 12:05 #44522

broj poruka: 263
Ne znam koliko para planiras da das to si trebao da navedes, moja preporuka ide za Logitech Media Keybord Elite kosta oko 2100din
diavolonbg Re: Logitech 18.02.2008. 17:24 #44544

broj poruka: 316

:: Ne znam koliko para planiras da das to si trebao da navedes, moja preporuka ide za Logitech Media Keybord Elite kosta oko 2100di
::

Ja sam cak razmisljao i o Logitech G15,ali ne znam da li se isplati dati toliko para! Zbog toga i pitam!
Kovle Re: 18.02.2008. 22:49 #44569

broj poruka: 976
Ja imam Logitech MX 3200 Laser dobio sam i mis Mx 600 u eurolinku za 7055 dinara i extra.Sve zavisi od toga za sta ces je koristiti.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs