Uzeo sam novu konfig. quad 6600 8600nvidia 2gb ram msi neo2-fr...tralalalala...
Medjutim nisu imali neko pristojno kuciste da mi spakuju sve to...Sta preporucujete od kucista do 100e+da li je nepotrebno stavljati dodatno hladjenje,ne planiram clock!!!...E i jos jedno pitanje uzeo sam chieftec 450w napajanje je li to dovoljno???
Ma ne bre buraz nego za lovu...!!!Kako sam je lepo rasporedio?E da te vec nesto pitam kad si tu...posto nemam veze s ovim...valja li nesto ta msi ploca?E a sta kazes na ona thermaltake kucista mnogo su mi super,bar na oko?!
A to, pa MSI ploce i nisu nesto na glasu, ova neo2-fr na oko izgleda ok, a druga cudna stvar mi je bila Q6600 i 8600 grafika, al ne znam za sta koristis komp tako da verovatno i nije nesto sto zahteva neku grafiku, a sa trece strane, oces kuciste od 100e+ Thermaltake kucista su extra meni, barem ona skuplja tipa Armor,Kandalf i to, zavisi kakvo oces i koliko bi dao, Antec 900 je atraktivan ima super hladjenje i ko sto reko popularan je ovako, dodas malo neonke i imas jako fancy kuciste. Od TT, meni licno se svidja samo Armor i to full tower, njega sam i imao a sad cekam da mi stigne Armor+. Tako da vidi, ne znam ni ja sam. E a CM Stacker ? on je skuplji nesto ~ 150e i vise zavisi, ali je vrh.
sta ti kaze Makina,MSI je posle Pakoma nesto najgore sto se desilo IT tržištu, imao sam 3 ploce,prve dve nisam nista OC-ovo il uopste cackao a do pre par meseci iamo sam K9N SLi Platinum nForce 570SLi i Athlon 3800+(nije X2 :D) znaci nisam ga mogao ni za 100MHz stabilno OC-ovatia kod druga na nekoj DFI maticnoj na 2.8GHz leti... Zamen ako mozes za Asusa ,Abita,ll moze i neki Gigabyta a moze i Biostar....
8600???WTF?!?! Da nisi dobro napisao,des na tu konfu staviti 8600,minimalno ATI 2900Pro koi je slicne cene a daje odlicne preformanse u odnosu na 8600GTS(predpostavio sam da imas tu) il ATI 3850 mada bi se tu 8800GT odomacila uffff...
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Na tu zivotinju od cpu-a ti stavis 8600. Ko da si u porshe uglavio zastasvin menjac. Setih se onog Britanca sto je radio review jugica 45 na motors tv-u il nekom slicnom pa kad je menjao brzine bez kvacila xe xe. a sta ti ja znam...
Stvarno bre ljudi, sta ste napeli coveka sa tom grafickom, mozda mu uopste ni ne treba jaca. Prijatelju, jedina losa komponenta ti je ploca, mada ako ne klokujes i ona ce ti zavrsiti posao jer ima dobar chipset i hladnjenje. Ako se ne igras mogao si i slabiju graficku a za te pare uzmes jos 2gb rama....
Bravo majstore... Vecina ljudi na ovom forumu ne koristi racunar za pravljenje para sem onih koji ih sklapaju, nego za igranje pa onda mislie da ljudi kupuju dobar procesor za igranje i da je to bacanje para. Dobar procesor se kupuje kad racunar koristis za kompleksne proracune jos ako program koji koristis ume da zaposli sva jezgra gde je tu kraj sreci kad posao umesto za sedam dana zarvsis za dva dana.
Sto se kucista tice uzmi predlozeni CM Cosmos 690, vredi svake pare ali se spremi da svako malo cistis prasinu sa prednje resetke, i prihvati to kao nuzno zlo jer je to mala zrtva za dobru ventilaciju. Ja sam uzeo CM Centurion 5 i letos mi OC procesor sa fabrickim kulerom nije prelazio 50°C (ni u najavi). Kuciste je skorz fancy i ko god ga bude video ce se verovatno oduseviti, pametno projektovano, dobra cirkulacija vazdua, ne treba ti srafciger sem za postavljanje ploce, prostrano ma uzivancija. Jedino taj Chiftek mi ide na jetra ali nema veze.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: :: :: LJUDI STA VAM JE!Ja taj kompjuter ne koristim uopste za igrice...tako da ne vidim sta ce mi neka besna graficka!?
Uzmi Gigabyte GA-P35C-DS3R,Intel P35,FSB1333,PCIex16, 4xDDR2-1066/2xDDR3-1066 rev 2.0 plocu, kvalitet je extra, moze da se klokuje procesror bas dosta,taj tvoj moze na preko 4ghz ako ti zatreba,a cena je samo 90e. Kuciste uzmi neko coolermaster tipa Cooler Master Midi Cen.532,napajanje isto 450-500w.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.