Resio sam da kupim stampac u boji, a ne znam koji... Stampao bih jpeg slike u boji, a retko i fotografije. Potreban mi je borderless stampac. Najveca nedoumica mi je oko kertridza sa bojom, jer u principu i ne znam kako ta prica funkcionise. Drug mi je predlozio da kupim Canon Pixma IP2500, a cena mi odgovara. Samo, ne znam kako oni stoje sa bojom, ima li tu problema pri punjenju, itd. Ako neko ima neki predlog ili objasnjenje, bio bih zahvalan na njemu. Hvala
NE kupiti Lexmark ili Epson. Kupi HP ili Canon pixma. Ako se odlučiš za pixmu obavezno uzmi model koji ima klasične kertridze na kojima je glava za štampanje. Svi mogu da se dopunjuju (pod uslovom da redovno koristiš štampač i na vreme dopuniš kertridz)
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
A v idish bas meni kuka drugar koji se bavi piraterijom da mu kertridzi na HP-u odlaze kao blesavi... Kupuje nove a oni crkavaju posle prvog punjenja :S Koja je druga preporuka? Pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.