Planiram da uzmem kuciste Antek nine hundred koje ima cetri ventilatora a moja ploca( biostar TF 560 A2+) ima dva fan header-a.Pitanje je da li postoji neko resenje ili neki racvasti kabel pomocu kog bi mogao prikopcati sva cetri ventilatora? Pozdrav
Pitao je na koj nacin pa prikopca sva 4 kulera, posto na njegovoj ploci ima dva 3pina ili kako vec gde moze da ukjljci, tj. moze da ubode 2 fana na plocu, pa je pitao sta da radi sa ostala dva.
Znaci mozes ih prikljuciti na napajanje ( imace fanovi 4 molex sigurno isto ) A inace ko sto sam i rekao mozes da kupis FanController pa na njega ubodes na 4 molex na napajanju i fanove kacis na njega.
A bre sto komplikujete stvari. Ti fanovi na kucistu se povezuju na napajanje, ne na maticnu. Ja imam Cooler Master Cosmos, on ima 4 fana, i svi se povezuju na napajanje, neki direktno a neki preko adaptera.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.