Ima li neko iskustva sa ovim napajanjima i da li vredi uzeti ZM600-HP ili ZM750-HP? Lično mi se svidja ali da livredi u usporedbi sa onime što ima na našem tržištu?
Gde si i za koliko si ih nasao??? Da ne duljum, Zalman je jedan od najjacih PSU brandera. Toliko je dobar da su ostali samo igracke...malo je slicnih. Cak su i Corsair, Tagan, Enermax, Enlight, Antec za nijansu i slabiji...
Cenu nisam saznao ali jedan tip sa oglasa (mislim Noki) ih nabavlja - on mi je nabavio kuler 8700. mislim da je rekao oko 90 evra za verziju 500 ali mi nije rekao nšta za gararnciju. Pa ne znam šta ću ako nema garanciju.
Ja imam 9700NT, znam sa drugog jednog foruma lika koji ima 9500LED Temp su nam jako slicne ( oboje smo na Q6600 ) Tako da ako hoces veci i lepsi mozda ? uzmi 9700NT A ako ti je i ovaj 9500LED lep onda mozes i njega a i jeftiniji je. Inace razlika za temp je tu negde oko 2c ne vise po jezgrima. Znaci sve jedno, sam odluci 2c nije neka razlika ako ti 10e znaci nesto i izgled je svejedan.
Zasto bi uzimao macku u dzaku? Realno, niko ovde ne zna kakva su Zalman napajanja, a review-s na netu nesto i nisu preterano odusevljeni sa njim. GARANCIJA? najvaznije pitanje kod svake komponente (preko 10e :). Ne lomi glavu, uzmi Corsair. Doduse meni je hx520 crkao posle mesec dana, ali su mi ga isti dan zamenili. I opet sam uzeo corsair, doduse hx620 :). Garancija 5 godina :)))
hehehe kakva je ovo pijaca postala :)...na drugim forumima bi sve ovo bilo obrisano..laganica....mada drago mi je sto je tako i sto je tako opustena atmosfera....
moram da se ispravim, izgleda da je ZM600-HP dobio dobre kritike na netu, prebrzo sam zakljucio, osim sto izgleda da je malo glasnije. Mada i dalje moj glas ide za corsair.
Ma kakvi crni rivjuovi??? Sta sam napisao malopre??? Zalman pored Tagan, Corsair, Enlight, Enermax, Antec i Mushkin spada u sam vrh odmah nakon Asteca. Oni su oduvek pravili extra stvari ai tiha su, nekada su imala nadimak SilentMaster cak neka i nisu imal ventilatore vec samo pasivne hladnake spolja...Zalman je cak i blago ispred Corsair-a ali se garancija od 3god. mora podrazumevati...ako bih nasao Tagan uzeo bih njega, Corsair mi je losiji u odnosu na Tagan
- R a v e n L o r d -
:: moram da se ispravim, izgleda da je ZM600-HP dobio dobre kritike na netu, prebrzo sam zakljucio, osim sto izgleda da je malo glasnije. Mada i dalje moj glas ide za corsair :: :: ::
:: Ima li neko iskustva sa ovim napajanjima i da li vredi uzeti ZM600-HP ili ZM750-HP? Lično mi se svidja ali da livredi u usporedbi sa onime što ima na našem tržištu ::
Ma ok, znamo svi da favorizujes tagan, meni je nakako enermax najdrazi. I sta sad? Problem je to sto ih u Srbiji nema, a ako ti neko donese iz inostranstva nemas garanciju za proizvod od 100+ e. Kako da mu kazem mirne duse da uzme recimo Mushkin ?
Moje skromno misljenje, je da je od firmi zastupljenih kod nas ( TT, CM,CFT,LC i sta jos vec) najbolje corsair. A u Americi ima jos mnooogo, mnoogo boljih stvari, ali oni su tamo, a mi smo ovde.
Nije u pitanju nikakva favorizacija!!! Americko-nemacki koncern elektro-tehnickih inzenjera su osnovali ovu firmu i nabavljaju vrhunkse komponente koje ugradjuju po principu rucne izrade, kao kod audio pojacala. Ja kod sebe ima nemackog Chiefteca a neTagan, ako mislis da ga zbog toga hvalim. Slazem se da je ovde najbolji Corsair. Ili ako se moze naci Enlight i Antec, takodje su iste klase. Tagana je bilo do skoro ali u ogranicenim kolicinama i sa paprenim cenama, a posto vecina korisnika pa cak i upucenijih nisu ni culi za njega, bio je nepravedno zaobilazen...nezaboravimo da i OCZ asemblira odlicna napajanja, on posluje slicno Corsairu
- R a v e n L o r d -
:: :: :: :: Ima li neko iskustva sa ovim napajanjima i da li vredi uzeti ZM600-HP ili ZM750-HP? Lično mi se svidja ali da livredi u usporedbi sa onime što ima na našem tržištu :: :: :: :: Ma ok, znamo svi da favorizujes tagan, meni je nakako enermax najdrazi. I sta sad :: Problem je to sto ih u Srbiji nema, a ako ti neko donese iz inostranstva nemas garanciju za proizvod od 100+ e. Kako da mu kazem mirne duse da uzme recimo Mushkin ? :: :: Moje skromno misljenje, je da je od firmi zastupljenih kod nas ( TT, CM,CFT,LC i sta jos vec :: najbolje corsair. A u Americi ima jos mnooogo, mnoogo boljih stvari, ali oni su tamo, a mi smo ovde ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.