Imao sam prilike da pogledam LC Power od 420W (koje kosta 20e) jer mi je ono bilo favorit za kupovinu i blago sam se razocarao.. za 20e ne mozes puno da ocekujes al ovo napajanje je bas spustilo granicu ocekivanja ispod minimuma :) Na kraju, jedva nadjoh LinkWorld kuciste sa napajanjem od 520W i to bi trebalo da bude fino :) javicu se ako nesto pregori u prvih par dana :)))
glanc nov od 500W je mom prvom komsiji preksinoc spalio pola kompa. A bas taj codegen mi je bio prvi pik na draftu (cak sam ga nasao za 21e kod ortaka u radnji) :) i sad mu garancija vazi samo za napajanje a to sto se spalilo pola kompa je cist gubitak. A covek ima i neki APC ups i novu instalaciju u kuci a nije ni dolazilo do pada napona na mrezi.. tuga bozija :) Mozda je imao nesrecu da mu upadne neki trash primerak, ko ce ga znati. Al posle ovog saznanja sam ga preskocio :)
LC je trash za male pare :) to sam svojim ocima video :)
Codegen nije bas toliko djubre kako ispada iz tvoje price, al` tvoj komsija je definitivno maler. Iz tog razloga ja svako napajanje pre ukljucivanja prvo otvorim, je*es garanciju ako ode nesto skuplje, 20e su najmanji rizik. Nalazio sam svasta u novim napajanjima koja su testirana i imala sve moguce pecate i potpise a grana +12V direktno kratkospojena sa masom konkretno napajanje je bilo MSI 400W. Sem tog ozbiljnog propusta (kad je uklonjen) napajanje re radilo sasvim ok. Ipak ja ga necu preporucivati drugima kao dobro. Sa Codegenom nikada nisam imao slucaj da nije ispravno, samo popravim neke lemove cisto reda radi i sve to radi kako treba.
Kupio sam kuciste sa napajanjem LinkWorld od 520W. Veceras cu da otvorim napajanje da vidim sta ima interesantno unutra i da li lici na nesto :) Ako je totalni trash, najlakse je sve to prodati i uzeti chiefteca od 420W za 20e :) doduste polovnog :) A komsa je inace maler :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.