Best Buy po meni je definitivno Logitech RX1000, laserski mis, evo koristim ga vec vise od godinu dana i kuci i na poslu. Mislim da ga imas u Comtrade-u ili Direct Linku(drug kupio pre neki dan), cena mu je bas oko 1200din.
Bezicni(RF) imas, opticki za te pare. Ah nisam kuci da procitam koji je model. Masivan, kombinacija crne crvena siva, tockic pet smerova, cetiri dugmica. Glavni dugmici gumeni. a sta ti ja znam...
slazem se sa svima da je logitech logitech :) ali kazem da ipak ni point of view uopste nije losh mish, a tek cena :)))) pazi, mishonja imao 1600 dpi, u pitanju je jeftin gejming mishko, lepo lezi u ruci i tako to :)
Logitech jeste naj, ali taj model i ne bas(rx1000). To mislim zbog igrica. Taj point of view, a1600 cini mi se, je extra mis, za igre neuporedivo bolji od rx1000. Razmisli i o A4Tech misevima, i to posebno o x-750BF, ako negde mozes da ga nadjes (ubedljivo naj mis za te pare, siguran bestbuy). Ja imam A4Tech x-755FS i njega ti toplo preporucujem (oko 1300din). Googlaj malo pa vidi koji ti se mis od ovih svidja, pa se odluci. Bitno je to da su ovi misevi, koje sam ti pomenuo, u rangu Logitech-a 510, 518, pa cak kvalitet lasera ne zaostaje ni za G5, pogotovo ako se uporede cene.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.