Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Dvoumim se izmedju UPS-eva !
STRANA 1 OD 1
zokocx Dvoumim se izmedju UPS-eva ! 18.01.2008. 13:11 T7616

status: user
broj poruka: 37
Ovako spremam sa dam oko 100€ za UPS, bacio sam oko na APC Back-UPS ES BE700-GR koji tu oko 100€, bitno mi je da ima suko uticnice (jer imam jos neke sporedne uredjaje koje bi prikljucio). Ali gledam da ima i Mustek Powermust Office 650 (slicne snage ko APC samo nema one extrazastite za LAN itd a ima i manje uticnica) a plus kosta skoro duplo manje od APC-a.

Moje pitanje dali da se zezam sa Mustekom ili da uzmeme APC i budem miran.
I da kakva je to buka sto prozivodi UPS za ovaj (APC) pise da pravi 45dB na 1m ... dali je to glasno kako se to cuje onako subjektivno?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
astan re: 18.01.2008. 13:30 #39930

broj poruka: 271
Znas kako se kaze kol`ko para tol`ko muzke, e pa isto vazi i u ovom slucaju. Ja se ne bih zezao nego bih lepo uzeo APC. Sto se tice buke od 45dB na 1m to je bas bucno ali to se odnosi na buku dok ups radi, znaci u trenucima dok nema struje ili kada ups odreaguje na pad ili skok napona, tako da se moze podneti u tim kratkim trenucima.

SkyFire ...DISKUTABILNO! 18.01.2008. 14:14 #39932

broj poruka: 18472
Pogeladaj ti malo bolje karakteristike,APC je zaista dobar ali je zato extremno skup.Neke firme kao sto je Mustek proizvode takodje kvalitetne UPS-ove koji su za mene najbolji izbor u ovom trenutku!Jednu stvar prvo moras da znas a to je koliko tvoja konfiguracija trosi tj. koje snage ti je napajanje pa tek onda kad iskalkulises znaces koji je UPS za tebe najbolji!Moj ti je peredlog uzmi Mustek po ceni tog APC-a i imaces bolji UPS!
zandarm Re... 18.01.2008. 14:20 #39933

broj poruka: 1454

Ultra zadovoljni korisnik Mustek-a ti ga toplo preporucuje. Naime, imam Powermust 1000, i prezadovoljan sam. Buka, kakva buka?
Preko njega mi je prikljuceno 6 stvari i nema nikakvih problema, cak je i testiran bio, naravno od strane mene. Izdrzao je 21 minut igranja company of heroes.

zokocx RE.... 18.01.2008. 14:42 #39939

Imam LC Power Metatron 700W napajanje a po online kalkulatoru komp mi u full trosi oko 270W plus ako dodam TFT to je +40W (max) i 5.1 sistem plus jos jedno 10W i adapter od AP to mozda izade oko 320W u full-u. Razmisljam se ipak oko APC ipak duze ce da mi traje a plus ako ce mi trebati UPS i za drugi komp uzecu tog Musteka.

imarkovic .. 18.01.2008. 18:23 #39956

broj poruka: 18996
brate, Mustek i APC su dupe i glava, a sad, kome nije bitan kvalitet uzece Mustek, cije se inace ime ugasilo pre par godina...

ups APC Back-UPS ES BE700-GR, koji si nameracio, odlican je!
skar imarkovic 18.01.2008. 21:09 #39995

broj poruka: 3992

brate, Mustek i APC su dupe i glava, a sad, kome nije bitan kvalitet uzece Mustek, cije se inace ime ugasilo pre par godina...

ups APC Back-UPS ES BE700-GR, koji si nameracio, odlican je!

nemoj davati pare na jeftina `rešenja`,kasnije ćaš svejedno morati zamenuti,govorim iz iskustva sa jeftinim stvarima bilo one od renomiranih proizvo djača ili kung-fuuuuuuu
zokocx Vec naruceno 18.01.2008. 22:14 #40004

Narucio sam APC Back-UPS ES BE700-GR, sto je sigurno sigurno je ... za Mustek sam se nesto dvoumio ale ipak slicne cifre ko APC a duplo jeftiniji ...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs