Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Cartridge cannot be recognized-POLUDECU..
STRANA 1 OD 1
SPAKLIEY Cartridge cannot be recognized-POLUDECU.. 15.01.2008. 18:25 T7557

status: user
broj poruka: 239
Ovako nakon sto sam uspeo da otpusim catridge stampali su fino pre dva dana i kada sam krenuo da odtampam nesto onda mi izbaci poruku Cartridge cannot be recognized i to za oba ketridza.Na stampacu svetle oba svetla,on mi prijavljuje da nema ketridza.Samo ako izvadim color ketridz,primecujem da mi ne svetli jedna lampica,on prepoznaje crni,ali i dalje ne moze da pocne stampa jer nema drugog ketridza.Tako da a razlogom sumnjam na color ketridz.
Sve sam pokusao,i ispirao alkoholom,i cistio kontakte, nisam pocetnik da ne znam sta dalje..
Ali ne vredi on mi i dalje izbacuje poruku.
Stampac je MP160, crni i color catridzi u PG 40 i CL 41.
Eto ja ne znam sta dalje neka me neko iskusniji uputi sta da radim i resim se ove poruke jer moram nesto hitno da odstampam.
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Na žalost 15.01.2008. 20:06 #39486

broj poruka: 4163
Vrisnuo ti je jedan od kertridža (a možda i oba). Na osnovu ovoga što si napisao ne mogu sa sigurnošću da ti kažem koji. Jedino rešenje ti je kupovina novog (novih)

Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

Saske ... 15.01.2008. 20:43 #39491

broj poruka: 1117
na mom ziljavom HPDeskJet840 su mi par puta kontakti bili tolko oksidisali da nikakvo ciscenje krpicama i alkoholom nije pomagalo...i ja onda lepo uzmem i izgrebem sve kontakte iglom dok nisu opet zasijali...i onda je proradilo...mada, ne bih bas preporucivao to da radis jer mogu da se totalno zaebu kontakti...

Overclocking is the way of life!!!

SPAKLIEY Bas steta 16.01.2008. 08:33 #39588

broj poruka: 239
Eto izdali me ovi keridzi posle 2godine kucnog punjenja...
Dobro idem sad da ih kupim nema mi druge ako je to jedino resenje..
poz

nbkom bez kolor ketridza 26.01.2008. 23:03 #41255

broj poruka: 338
Moze li taj stampac da radi samo sa crnim ketridzom,bez kolora da je ubacen u stampac.
Hvala.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs