Da li neko moze da preporuci neku kvalitetnu tastaturu do oko 20e ali da bude RF tj. bezicna ?
Najbolje bi bilo da bude bez misha (da bi bila jeftinija jer vec imam finog pacova) :)
Pogledao sam milion razlicitih modela i vecina lepo izgleda na slici ali nemam pojma kakvi su materijali od kojih su napravljene i kakav je osecaj u radu.. dzaba slika na netu ako je osecaj pri dodiru kao da pipas Rusku Jakic ili nedaj boze Isidoru Bijelicu :)
Ako neko vec ima ili je imao prilike da koristi neku finu RF tastaturu a da se uklapa u cenu neka prijavi model cisto da bi mogao da suzim izbor. Neozbiljno bi bilo da idem od prodavnice do prodavnice i da pipkam tastere na razlicitim tastaturama i to danima...posle toga ne bi mogli da mi uzmu otiske prstiju :)
I nisam neki igrac, opalim ponekad COD2 ili CS u multiplayeru ali ne nesto spektakularno :) a javila se potreba za RF tastaturom :) Mis mi je laserski i njega necu menjati jer odlicno zavrsava posao (A4Tech 750F).. Ne znam koliko bezicna tastatura utice na iganje online...
Da li je moguce povezati 2 tastature na jedan komp ? :)
A i nisam tip coveka koji vredja ostale :) sry ako sam se pogresno izrazio :)
na 30 razlicitih foruma sam procitao da se ne uzimaju bezicne periferija ako se aktivno igraju igrice i svi gacu jednu istu pricu a realno znam ljude koji se po ceo dan igraju online i nemaju nikakvih problema :) a uz to i ne igram igrice puno pa sumnjam da ce mi smetati :) i tada kad abudem igrao mogu da prikljucim obicnu tastaturu :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.