moze li neko da mi preporuci tastaturu koja ispunjava sledece uslove: - ima veliko ENTER dugme - multimedijalna verzija - klasican raspored dugmica (nesabijen) - po mogucstvu bezicna (nije neophodno) moze i komplet mis+tastatura cena do 30e hvala
Veliko ENTER dugme se vise ne proizvodi. Porizvodacima se ne isplati da trose toliko plastike na jedno dugme, pa su presli na ova manja kompaktnija koja ujedno trose i manje struje. a sta ti ja znam...
Malo šale, malo smora: prvo ti je rešenje, da ideš po mestima gde se prodaje polovna pc oprema, i tu potražiš neku pristojnu tastaturu, (koja će u tom slučaju biti bežična u samo ako joj je neko otkinuo kabl ), - drugo `rešenje` je, da nema rešenja, nego da sumanuto kupuješ nove modele, prljaš ih, lomiš u rastrojstvu kad omaneš enter, delete i wincap, i non-stop imaš novu tastaturu.
P.S. zar si stvarno mislio da mi i tehnika non-stop napredujemo? Onda instaliraj Vistu.
pa dobro ljudi, covek pita, sta fali? ako se ne razume u ovu oblast, pitanje je sasvim na mestu...
@mugi: mozda ti se dopadne logitech cordless desktop EX110, ili uopste neka iz te serije... klasika, rade na 2xAA(mis) ili 2xAAA(tastatura) baterije... a mislim da ulazi u tvoj budzet... ako ti se ne svidja ta, pogledaj neku drugu iz te serije, nacices nesto valjda... pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.