Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Da li je kuciste dobar izbor??
STRANA 1 OD 1
cika011 Da li je kuciste dobar izbor?? 04.01.2008. 20:03 T7322

status: user
broj poruka: 48

Uzeo sam pre par sati kuciste za konfiguraciju Antec sonata 3 500w za 100e!Pa me zanima dal sam dobro postupio??To su mi preporucili u eurolinku posto nisu imali thermaltake vx7000 na stanju pa bi morao da se nacekam!Zanima me samo jel nisam pogresio!I da li je neko imao iskustva sa ovim kucistem??Unepred hvala Pozz!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Pa sad... 04.01.2008. 22:03 #38070

broj poruka: 1197
... i da si pogresio i da nisi - isto ti je. Bolje da si pitao pre kupovine. Ali sta je - tu je. Licno ne znam kakvo je napajanje, ali kuciste lepo izgleda, a i za te pare ne moze biti djubre.
llo 04.01.2008. 22:10 #38072

broj poruka: 146

Pristojan dizajn,solidan kvalitet izrade i odlicno napajanje.Nijesam u potpunosti upoznat sa nacinom na koji je rijesen protok vazduha,ali smijesno je o takvim stvarima danas govoriti.
Ne znam zasto ovaj Antec ne bi bio dobar izbor.Ja cu ga,vjerovatno,kupiti,uglavnom zbog napajanja,koje je,prema testovima,pouzdano i efikasno.

Sto se tice TT kucista,ona su kvalitetnija,sto je manje vazno,jer u kuciste stavljam PC komponente,a ne dizel motor,ali ne mogu se oteti utisku naglasenog kica,cija je funkcija pridobijanje mladjih populacija (15 - 20).Uostalom,Antec nije opredijeljen za prozivodnju kucista u mjeri u kojoj TT jeste,koji,ponavljam,pravi veoma kvalitetna kucista.

MaliAbner Spire Pininffarina 04.01.2008. 22:58 #38079

broj poruka: 7769
Imas test istog na naslovnoj strani PC Berze, ako obratis paznju videces da tu nema srafova, zavlacenja itd.

Jednom recju pravo kuciste dovoljno je i to sto se cela ploca spusta sa strane kucista tako da je manje vise ceo racunar na dlanu bez nerviranja i guranja.

Jes da kosta 100-120€ ali vredi svake pare ulozene u njega.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

llo 04.01.2008. 23:08 #38081

broj poruka: 146

I sta da radi sa dva kucista?

Pisko Experiment 04.01.2008. 23:15 #38083

broj poruka: 6645
Uzmi ga u ruke i ispusti na bosu nogu. Ako te boli noga, ok je, ako te boli q, onda nije dobro.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

krkub Re: Da li je kuciste dobar izbor?? ... quotes 04.01.2008. 23:45 #38087

broj poruka: 1018

::
:: Uzeo sam pre par sati kuciste za konfiguraciju Antec sonata 3 500w za 100e!Pa me zanima dal sam dobro postupio??To su mi preporucili u eurolinku posto nisu imali thermaltake vx7000 na stanju pa bi morao da se nacekam!Zanima me samo jel nisam pogresio!I da li je neko imao iskustva sa ovim kucistem??Unepred hvala Pozz!

::Pristojan dizajn,solidan kvalitet izrade i odlicno napajanje.Nijesam u potpunosti upoznat sa nacinom na koji je rijesen protok vazduha,ali smijesno je o takvim stvarima danas govoriti
Ne znam zasto ovaj Antec ne bi bio dobar izbor.Ja cu ga,vjerovatno,kupiti,uglavnom zbog napajanja,koje je,prema testovima,pouzdano i efikasno.

Sto se tice TT kucista,ona su kvalitetnija,sto je manje vazno,jer u kuciste stavljam PC komponente,a ne dizel motor,ali ne mogu se oteti utisku naglasenog kica,cija je funkcija pridobijanje mladjih populacija (15 - 20).Uostalom,Antec nije opredijeljen za prozivodnju kucista u mjeri u kojoj TT jeste,koji,ponavljam,pravi veoma kvalitetna kucista.

::Imas test istog na naslovnoj strani PC Berze, ako obratis paznju videces da tu nema srafova, zavlacenja itd. Jednom recju pravo kuciste dovoljno je i to sto se cela ploca spusta sa strane kucista tako da je manje vise ceo racunar na dlanu bez nerviranja i guranja. Jes da kosta 100-120€ ali vredi svake pare ulozene u njega

secas se one reklame...? sipas i ne mislis?

a sad jedan c/p:

I know
There`s no let up
There`s no peace, no rest
Not for the wicked

blah

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs