Dakle treba mi neko napjnje buduci da sam prodao Chiefteca 400W da bih na miru mogao d guram 8800Gt.Evo napjnj koj sam iskopao u niskom cenovnom rangu pa mi vi recite koje je najbolje od ponudjenih. gigabyte-superb-power-460w-ge-r460-v1 trust-pw-5500-570w-pro-psu-dual-fan trust-pw-5550-520w-pro-psu-low-noise-big-fan lc-power-lc6550 lc-power-lc6550g lc-power-lc7480 Ako vi znate neko bolje do 50E preporucite.. Hvala unapred.
:: ima nekoliko mana: ne radi na APCu, ima losiju elektroniku od HPC, CFT i ATX modela i kosta 10e vise nego sto vredi. :: :: Pazari :: :: LC-power LC6550GP (ima na drugom mestu za 40e 2god.gar.). Taj GA cert. je takodje solidan izbor. Pogleda :: :: thermaltake-w0090r :: :: TT je probrani Chief i bolji je izbor za istu lovu :: :: :: - R a v e n L o r d -
Probaj u Imtelu. Cini mi se da je rasha44 pazario za 40-ak eura isto to ali ne znam gde pa posalji njemu privatnu poruku i pitaj ga sve sto te zanima u vezi sa napajanjem:
:: :: :: :: ima nekoliko mana: ne radi na APCu, ima losiju elektroniku od HPC, CFT i ATX modela i kosta 10e vise nego sto vredi. :: :: :: :: Pazari :: :: :: :: LC-power LC6550GP (ima na drugom mestu za 40e 2god.gar.). Taj GA cert. je takodje solidan izbor. Pogleda :: :: :: :: thermaltake-w0090r :: :: :: :: TT je probrani Chief i bolji je izbor za istu lovu :: :: :: :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: Ajde mi molim te reci na kome mestu d potrazim ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.