Nemam iskustva sto se tice tog napajanja ali znam sigurno da nisi pogresio jer je proizvodjec vrhunski i neces imati problema sa napajanjem vise . Skuplje je od ostalih ali i mnogo kvalitetnije .I ja sam imao problema sa napajanjem dok nisam kupio CHIEFTEC model gps-400aa-101 a , oseti se razlika u kvalitetu . Videces kad namestis , nema vise problema sa naponom i potrosnjom struje pogotovo ako imas neku mocniju graficku . Poz .
Tagan da, Chief ne. Chieftec je 25% skuplji nego sto vredi. Tagan je visa srednja klasa i izrada je custom made a ne kao za Chiefa sto rade tudji pogoni (kao i sto rade za CM, TT...). Tagan je odlican brand
- R a v e n L o r d -
:: pa, ne moze biti lose u svakom slucaju, mada je za mene samo fancy i skupo...ja sam za Tagan i Chieftec..
I ja imam bas takav thermaltake, nisi pogresio, mnoooogoo je bolji od chiefteca, chieftec je nekada bio dobar, sada je jadan, ima mnogo boljih i kvalitetnijih, thermaltake je jedan od njih.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.