Ok, ali kabal je mallo specifican, pa mozda bi i moglo da prodje kroz forum, jer mi deluje kao poziv u pomoc, vise nego neka materijalna korist za bilo koju stranu.
:: Probaj na malim oglasima, ovo je forum .. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
:: Ok, ali kabal je mallo specifican, pa mozda bi i moglo da prodje kroz forum, jer mi deluje kao poziv u pomoc, vise nego neka materijalna korist za bilo koju stranu
Pa zato i nisam zaključao temu. Samo sam dao napomenu da neko ne bi pokušao da zloupotrebi forum ...
Koliko se secam HP je na nekoliko modela serije 1000 koristio nestandardni prikljucak na stampacu, dok je veza kabla ista kao na standardnim kablovima konektor je manjih dimenzija (mini centroniks). Vrlo brzo su i oni odustali. I moj prijatelj je imao isti problem i jedva je nekako dosao do kabla.
Ovo i jeste poziv u pomoc. Pitao sam na hiljadu mesta ali niko nema, vecina i neznaju da taj stampac ima specifican kabal. Pitao sam i servis PC, poslace mi na mail ako uspeju da nadju neko resenje. Neznam neki otpad gde skladiste takve stvari, ili neki veci servis, jedino tamo mozda mogu da nadjem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.