Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Stampac i UPS !!!
STRANA 1 OD 1
bata20 Stampac i UPS !!! 25.12.2007. 23:24 T7195

status: user
broj poruka: 103
Hteo bi da uzmem stamapac pa sad neznam koji hocu da ima skener i da moze da stapa CD/DVD??
I UPS ali nisam do sad ima priliku da ga koristim cemu sluzi i recite neki dobar do 150?
Cuo sam da se preko njega pali PC?
Dal je korisno?

???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC ... 25.12.2007. 23:32 #37155

broj poruka: 9420
Lost in confusion...

pajsgudgud xe xe 26.12.2007. 00:03 #37158

broj poruka: 3742
Al si sklepao pitanje svaka cast.)
Stampac uzmi laserski jesu u startu skuplji ali su kvalitetniji i dosta isplativiji posle.E sad koju marku, pa xerox po meni je vrh.Video sam neke 3u1 modele od 20000din pa navise.
UPS-ovi onako sturo sluze da stabilizuju napon i da usled iznenadnog nestanka struje obezbede dovoljno vremena(energije) da se kompjuter pravilno iskljuci sve u cilju sprecavanja gubljenja podataka koji se obraduju u datom trenutku.E sad imas razne UPS-eve raznih kapaciteta.Najslabiji snabdevaju komp strujom neki 5min pa navise.

a sta ti ja znam...

bata20 re 26.12.2007. 19:22 #37270

broj poruka: 103
Al ste mi sad odgovorili sad bas neznam sta da uzmem zato vas molim precizno sta da kupim dok jos imam para???

HITNO.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs