Interesuje me koja se kartica moze kupiti do 80e pozeljno sa hardverskim mpeg 2 enkodovanjem i dvb-t prijemom. Vazno mi je da ima dobar tuner i sto bolji kvalitet slike, softver nije vazan ako se moze nabaviti neki dobar sa strane. Koliko sam gledao najvise mi odgovara tv wonder 650 pci, ali je nigde nema, da li iko zna neke slicne ili mozda gde se ova moze nabaviti? Unapred hvala!
:: Interesuje me koja se kartica moze kupiti do 80e pozeljno sa hardverskim mpeg 2 enkodovanjem i dvb-t prijemom. Vazno mi je da ima dobar tuner i sto bolji kvalitet slike, softver nije vazan ako se moze nabaviti neki dobar sa strane :: Koliko sam gledao najvise mi odgovara tv wonder 650 pci, ali je nigde nema, da li iko zna neke slicne ili mozda gde se ova moze nabaviti :: Unapred hvala!
Ova TV Kartica je Profi,znaci Digitalno-Analogna,ja je licno imam i uzeo sam je kad je izasla.Pogledaj specifikacije na Leadtek-ovom sajtu.Trenutno nema nista bolje na trzistu a cena je pala!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.