Ne mogu nigde da nadjem corsair hx 520.. kupio sam neke komponente, (p5k-e, e6750, Geil b.dragon 2x1gb@800 cl4, i wd hard 250gb) Ostalo mi je jos graficka, kuciste i napajanje..(8800gtx(gt) , cm-690 i ?)
Ovu konfiguraciju meracim vec duze vreme, o svakoj komponenti sam razmisljao i googlao, i vas smarao, i sada corsaira nema nigde..(a nema ni onog tt 700w za 100e)
Da li ima neko predstavu gde mogu da ga nadjem? naravno zvao sam radnje sa pc berze i jos jednog konkurenta, da ne kazem kojeg:) svi cekaju od dobavljaca...
Koja mi je alternativa? Hocu kvalitetno... hocu modularno .. hocu ne vise od 100-ak evra :(((
Silverstona nema, a nece ga ni dobijati :)))) zvao sam za sva napajanja koja su mi konkurencija corsairu po kvalitetu , snazi i ceni, ali nema od toga nishta..
jedino da sacekam dan-dva kao sto rece cika iz eurolinka, valjda ne laze, treba da im stignu corsair...
jedino mi jos ostalo cooler master igreen600w ali sam cuo da je bucno ,dok je corsair pojam tishine :)... mada im je snaga slicna.. neznam vise, nisam pametan..
@imarkovic Samo zato sto mi se mnogo svidja :) U principu je VRH kvalitet, modularno, i nije preskupo :)
Naravno da dolaze u obzir i druge firme, ali jednostavno ne znam sta bih uze a da ispunjava uslove :)... silverstona nema niti ce biti, antec nije modulaan, cm bucan, i ne znam vise sta da radim :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.