Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Canon i-SENSYS MF4010
STRANA 1 OD 1
stoler Canon i-SENSYS MF4010 03.03.2025. 17:40 T69374

status: user
broj poruka: 325
Pozdrav drugari

Imam problema sa gore pomenutim šmapačem, Du duše to mi se već dešavalo pre ali sada ne mogu da se setim kako sam to rešio tada...

Uglavnom, stavio sam novi sistem Window 11 i instalirao drajvere sa sajta. Pošto nema za Windows 11 stavio sam za Windows10 i komp je prpozao štampač ali kada pokušam da odštampam nešto kao da ne dolazi instrukcija od kompa do štampača i izabaci grešku pri štampanju!

Imam štampač redovno i u periferija, i npr u Wordu kada hoću da štampam od stoji i stoji zelena kvačica kao sve je ok,, međutim štampa ne izlazi nikako!

Da li ima neko neko rešenje? Nešto se ja sečam kao kroz maglu da treba nešto na samom štampaču namestiti ali ne mogu se setiti šta, probao sam ali ne ide....

HVala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Re: Canon i-SENSYS MF4010 04.03.2025. 07:58 #683324

broj poruka: 1366
Kako je povezan?

Ryzen R9 7900x. ASrock B650Pro RS. Arctic Liquid Freezer III 360, 2x16GB Kingston 6000MHz, Gigabyte Rx 6600XT, KC 30001TB, Samsung 970 evo plus (500GB), Samsung 960 evo (250GB, Adata nvme 1TB,.

:: Pozdrav drugar
::
:: Imam problema sa gore pomenutim šmapačem, Du duše to mi se već dešavalo pre ali sada ne mogu da se setim kako sam to rešio tada..
:: Uglavnom, stavio sam novi sistem Window 11 i instalirao drajvere sa sajta. Pošto nema za Windows 11 stavio sam za Windows10 i komp je prpozao štampač ali kada pokušam da odštampam nešto kao da ne dolazi instrukcija od kompa do štampača i izabaci grešku pri štampanju
:: Imam štampač redovno i u periferija, i npr u Wordu kada hoću da štampam od stoji i stoji zelena kvačica kao sve je ok,, međutim štampa ne izlazi nikako
:: Da li ima neko neko rešenje? Nešto se ja sečam kao kroz maglu da treba nešto na samom štampaču namestiti ali ne mogu se setiti šta, probao sam ali ne ide...
:: HVala unapred
micika988 ... 04.03.2025. 10:49 #683325

broj poruka: 2086
https://ibb.co/WN2PyVvF

`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is
simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level,
to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647571.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs