Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Robust AA baterije_ iskustva
STRANA 1 OD 1
perrakojot Robust AA baterije_ iskustva 20.07.2024. 20:21 T69263

status: user
broj poruka: 1035

50 dinara 4 baterije AA marke Robust, ista cena kao najobicnije kineske Huaqlong i slicno... Primecujem dosta bolji kvalitet Robust baterija u odnosu na Hualong i slicne kinjezare, dugotrajnost je osetno veca i generalno su teze u gramima u odnosu na kinezare, ali zaostaju za proverenim Duracell i slicno.... Da li Robust vazi za makar prosecnu marku, Mnogo je bolja od Hualonga i sl, a malo je losija od Duracell i sl, stim da Robust kosta 6x manje od Duracell baterija... Kakva su vasa misljenja, da li Robust opravdava neku srednju kategoriju... Ipak 6x su jeftinije od Duracela, a sa 6 kompleta Robusta garantovano dobijam vise ``bang for the money`` nego sa jednim kompletom Duracell-a...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Robust AA baterije_ iskustva 21.07.2024. 11:52 #682141

status: user
broj poruka: 18972
Па купи, пробај неколико ако су тако јефтине, ако врше посао, ок.. Али рачуница није баш поуздана..

Гледам да се отарасим свих алкалних батерија и свуда стављам искључиво пуњиве батерије, јер неће исцурети и направити штету од киселине. Купиш једном са квалитетним пуњачем и траје ти годинама. Не мора Duracell, оне из Икеа-е и неки добар пуњач.

“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.

::
:: 50 dinara 4 baterije AA marke Robust, ista cena kao najobicnije kineske Huaqlong i slicno... Primecujem dosta bolji kvalitet Robust baterija u odnosu na Hualong i slicne kinjezare, dugotrajnost je osetno veca i generalno su teze u gramima u odnosu na kinezare, ali zaostaju za proverenim Duracell i slicno.... Da li Robust vazi za makar prosecnu marku, Mnogo je bolja od Hualonga i sl, a malo je losija od Duracell i sl, stim da Robust kosta 6x manje od Duracell baterija... Kakva su vasa misljenja, da li Robust opravdava neku srednju kategoriju... Ipak 6x su jeftinije od Duracela, a sa 6 kompleta Robusta garantovano dobijam vise ``bang for the money`` nego sa jednim kompletom Duracell-a...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 24.07.2024. 23:00 #682160

status: user
broj poruka: 4789

Ja sam više za litijumske, to je sad moderno. Samo čekam da mi neki psihotični krimogeni savetodavac bez kućnog vaspitanja javi kako se krade internet, struja i litijum pa ću odma` da primenim. Jedino se bojim da tad ne bude obrisana tema kao nekoliko poslednjih.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
micika988 ... 25.07.2024. 12:34 #682163

status: user
broj poruka: 2031
vidi ove:

https://natron.energy/

A 25kW, 48-volt battery for systems up to 812 volts is a safer, more sustainable alternative to lithium-ion. ( Prussian blue electrodes, 15min. O-R less recharge, 50k deep discharge cycles, efficiency above 97%, no fire, no explosions, very stable, internal zeolite structure )
30kwh/danu porsecna kucna potrosnja, oko 3k dolara se ocekuje + elektronika

https://www.litona-batteries.de/ ( Prussian White for sodium-ion batteries )

verovatno se mora pocekati jos koja godina da ih `minimizuju`


`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is
simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level,
to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
siki069 Internet 25.07.2024. 13:33 #682164

status: user
broj poruka: 377
Alrade jel tema o `besplatnom` internetu obrisana iz principskih razloga (`krađa interneta`) ili što je luji-88 opet neko drmao kavez?


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
perrakojot Da javim utiske... 29.07.2024. 00:04 #682192

status: user
broj poruka: 1035

Robust baterije sam stavljao u baterijsku lampu koja koristi 1AAbateriju, sija onako taman dovoljno za osnovne stvari na kracim razdaljinama... Skoro duplo duze radi baterijska lampa sa Robust baterijom nego sa klasicno kineskom Hualong i slicno, a cena im je ista=50 dinara 4 baterije...Tako da ako nekome treba neka jeftina baterija za nezahtevne stvari, uvek je bolje kupiti Robust neko Kinesku najobicniju... Naravno svestan sam da je i Robust baterija malog kapaciteta, i da ne moze da se poredi sa ozbiljnijim markama ili punjivim baterijama, ali za neku kinesku decju igracku i slicno je odlicna kupovina za 12 dinara po bateriji...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60318. Broj poslatih odgovora: 646661.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs