Pošto si ti izgleda u 2003. godini, preporučujem ti ProCase Nitro AX. Možeš da turiš 5 komata DVD plejera i dva komata flopija pride. Samo mislim da se ono pojavilo u prodaji 2004. godine, tako da ćeš morati da se strpiš jedno godinu dana.
@Lola Sremacka (`op zica, zica, drma mu se kabanica)@ Ama, stanje je kod meneka jos i gore: zivim u Baroku i Roku, sa sve J.S. Bahom, Telemanom, Vivaldijem, Pahelbelom, Dzimijem Hendriksom, Stenlijem Kjubrikom.... Cirka 1200 cedeova i devedeova sa muzikom i filmovima. Pa ondak oko 2000 LP ploca (od kojih mnoge gadno krckadu, al` kad ja to volem...).
nisu ohrabrujuca (imao sam problema tokom koriscenja jednoga USB ext. reader-a-writer-a na nekom laptop-u u firmi). Dakle, front panel koji prima jednog ili dvojicu BluRay/DVD/CD brisi-pisi specijalista.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.