Posle 11 godina riknuo mi je Genius Netscroll 200 i sad moram da kupim novog miša. U nedoumici sam koji miš iz naslova predstavlja bolju kupovinu s obzirom da su oba tu negde oko 2000 i kusur dinara.
V7m je stariji model i ima metalne nogice, Redragon na prvi pogled lepše izgleda jer ceo svetli. Ako je bitno, naglašavam da ne koristim podlogu.
Šta je bolji izbor i da li postoji nešto još bolje u ovom cenovnom rangu od 20 evra pošto mi se više od toga za miša ne daje?
Po meni mnogo bolji izbor. ARGB je odlicno uradjen a mis je i lep i udoban. Kvalitet izrade je bas dobar. :: :: I bolji je od ta oba, ako nemaš neku zamerku uzimaj w7 :: ::
Hvala na preporuci. Definitivno po karakteristikama W70max je bolji od prethodna dva miša koja su mi bila prvi izbor. Takođe mi se sviđa i kako izgleda jedino što kod nas nema onaj žuti Cyberpunk koji mi mi se najviše dopada ali dobro sad. Idem danas da ga pogledam u radnji i verovatno pazarim.
Cyberpunk W70max je ionteresantan ali to ce ti biti zanimljivo 3 dana. ARGB mnogo bolje izgleda na crnom misu. E sada naravno ne moze sve. Mislim da ces biti veoma zadovoljan.
:: Hvala na preporuci. Definitivno po karakteristikama W70max je bolji od prethodna dva miša koja su mi bila prvi izbor. Takođe mi se sviđa i kako izgleda jedino što kod nas nema onaj žuti Cyberpunk koji mi mi se najviše dopada ali dobro sad. Idem danas da ga pogledam u radnji i verovatno pazarim. ::
Taj žuti je samo stilizovan, nije oficijelni Cyberpunk proizvod Jedino Razer ima zvanične Cyberpunk periferije...
:: Hvala na preporuci. Definitivno po karakteristikama W70max je bolji od prethodna dva miša koja su mi bila prvi izbor. Takođe mi se sviđa i kako izgleda jedino što kod nas nema onaj žuti Cyberpunk koji mi mi se najviše dopada ali dobro sad. Idem danas da ga pogledam u radnji i verovatno pazarim. ::
Dugmad samo sa sniper mod nazivom prave od njega opasan alat za fps igre haha
Ja sam jedino application dedicated imao promenjeno csgo/excell/photoshop a u igri eventualno nekad iz konzole menjao sensitivity. Ne znam da li sam 2 puta u životu promenio dpi na sniper mod dugmadima
zasto ljudi taj rgb, kakve to ima veze, u mis ni ne gledas u izboru ti ne mogu pomoci jer ja i dalje aktivno, spec za igre, koristim logi g5, mis ima bar 15god, maltene i 20, mislim da sam ga 2002.-`03. kupio, laser, tegovi (meni pase tezi mis, ili sam samo tako navikao) koristim i 2 neka bezicna, isto logi: Performance MX (nez jel to tacna oznaka, mrzi me sad traziti na netu, on ima neki darkfield senzor..) i M705, taj sam dobio na poklon, kao uz laptop das koristi, mada ja laptopove picim na touchpad, ugl ova 2 bezicna kao imam, skoro su noci, a mislim da je taj perf mx bio i skup..ni ovi bezicni nisu nesto preterano novi tast koristim isto logi, mada sam njih i menjao jer sam ih lomiou igrama, a i joypad-e, pa necu da tvrdim za tast, inace logi mis onaj bezicni, posto na zicu vise nema das kupi (taj na zicu sam jedva polomio/polupao), F710 je i dan dns jako sturdy gamepad, mada je spram onog za ps4 smesan, ps4 gamepad koristim iskljucivo, preko bluetooth-a, joystick/gamepad/joypad je nenadhebiv a G5 mis nisam menjao zapravo nikad, radi kao prvi dan, cak mi ker precvikao kabl jednom, upreden je, pa ga je zvakao pola dana, ali je ostetio mozda samo 10cm kabla, koji je inace bar 1.8-2m pa kracenje nije bilo prekracivanje ja druge miseve nisam ni probao, bukv, secam se da je tada kad sam ja uzeo ovaj g5 uskoro se pojavio i razer, nikad probao, tako da ti je moj predlog da kupis neki od naslednika logitech gaming miseva, dal je G502 dugo vec, ima HERO model, na popustu je vazda za 40e, mislim da bolje od toga nemere, pogotovu za te novce, inace je 80e, znam pricu da nisu omicron tasteri ili ovo ili ono, ali kazem, meni ovaj radi vec maltene 20god, od cega bar 10-15 max gaming-a, u zadnje vreme sam malo batalio, plus znam gomilu ljudi koji koriste onaj logi od 10e, i od kad su ga kupili, na moju preporuku (najbolje uzmite logi najjevtiniji), kunu se u te miseve, vecinom mali bezicni za laptop-ove ili mob uredjaje, mada su i igraci zadovoljni sa kojim god od logija da su uzeli my 2c
menjanje dpi je stvar koju probas i mozda ponekad koristis, nez ni sta znaci sniper mode dugme.. meni je snipe u tenkovima(wot) na dugme sa strane na g5, ne koristim shift, otp jedini, i u tenkovima mogu i da zamislim menjanje dpi, jer igra nije brza kao cs, imas vremena da promenis dpi, ustv da se uopste setis da postoji opcija, a u profilerima mos podesiti sta os i zaboraviti, mada i usvakoj igri posebno ima bar jedan mouse sensitivity
Kao nekad, a g5 I taj oblik, secam se da je on jedino mogao da parira inteli 3.0 microsoft
Ovo sad sto izlazi I ima da se kupi 20e ili 200e mis dodje na isto, riknu tasteri nebitno koristis li intenzivno ili ponekad klikneš da pročitaš novine. Bukvalno lutrija.
G502 je samo za desnoruke, a ja kad sam uzimao skoro, g903 mi nekako odgovarao ali se za gaming tastaturu još dvoumim sta i kako
@vmarc, ali kutijica od tegova je dobila prvi dan drugu namenu, tad sam prvi put video i kupio nesto za pc da dobijem uz uredjaj/komponeentu tako neke dodatne beznacajne stvari, a secam se da je kostao tada 8000din, devojka mi uzela na 2 rate da platim, zato se secam cifre a sad se secam neke majice (nez dal me hbs, ali ta je bila uz dsl, novak/adidas majica, mts adsl 256kbps, those where the days) @vexlord, da potpuno si u pravu, secam se koliko sam se mucio da razvalim taj gamepad, rumblepad2, F500 valjda, vise ga ne proizvode, bukv sam ga siekirom rasturio, taj mx master je neki naslednik ovog sto ja kapiram kao noviji mx performance sa DARK FIELD tech, hehehe pogledah taj g903, bokte sta sve pise o misu, i sta sve ide uz njega, nije mi bas najjasnije ima 3 stavke pod OPCIONO, vrv ide u pakovanju, pa ako os dodas, leti vreme, uopste ni nez sta sve novo se izbaci, ne pratim vise ni cpu/gpu, ajd znam da su izbacili m1, samo sto je to rekao bih risc cpu, pogleam kad treba uzeti nesto novo, ali ove periferije bas dugo nisam menjao e samo sto jos ne stave diode u napajanja, nema veze stos ne vidi
Ali su je u masi prodavnica “sklanjali”. Ja sam ih uredno delio uz G5 miseve. Jedino sto su bili deciji brojevi, mogli su da ih nose sitnije zene i deca :)
Kasnije uz Battlefield izdanja su prestali da ih dele.
Inace, slazem se. Verovatno jedan od najboljih miseva ikada napravljenih. Mozda ne moze da parira danasnjim gaming misevima, ali obzirom kada je napravljen, moze se koristiti i dan danas bez ikakvih problema sto se tice preciznosti. Postavio je ergonomske i dpi standarde. Cini mi se da su svi kasniji misevi samo evolucija G5.
Rgb na misu je bas glupost, ja kad pomislim da nekome svetli logo pod dlanom satima u radu ili igranju i time osakati trajanje baterije, zgranem se :D
Dobar je m1, nocas malo eksperimentisao na m1 max, instalirao klijentu office 19 i jos neke stvarčice i bas lepo radi. Mislim mac je takav da i sempron 2400+ ima unutra opet bi radio lepo i fluidno a kamoli ovako kad je slično 12900k i baca munje i gromove
Daum pomenuo razer cyberpunk I deluje dobro onaj viper ali je ultimate I na kabl a ako se bude pojavio 8khz viper žute boje to se treba uzeti.
Samo ne mogu da shvatim zašto ljudi kukaju na zauzeće procesora zbog 8000 hz polling rate? Tu ima neka zavrzlama ili sta
@vmarc jel te mrzi da instaliras csgo i pustiš 1080p low/medium podešavanja neki dm ili competitive I da okačiš ss sa net_graph 1 ukućanim u ` konzolu
:: @vmarc, ali kutijica od tegova je dobila prvi dan drugu namenu, tad sam prvi put video i kupio nesto za pc da dobijem uz uredjaj/komponeentu tako neke dodatne beznacajne stvari, a secam se da je kostao tada 8000din, devojka mi uzela na 2 rate da platim, zato se secam cifr :: a sad se secam neke majice (nez dal me hbs, ali ta je bila uz dsl, novak/adidas majica, mts adsl 256kbps, those where the days :: @vexlord, da potpuno si u pravu, secam se koliko sam se mucio da razvalim taj gamepad, rumblepad2, F500 valjda, vise ga ne proizvode, bukv sam ga siekirom rasturio, taj mx master je neki naslednik ovog sto ja kapiram kao noviji mx performance sa DARK FIELD tech, heheh :: pogledah taj g903, bokte sta sve pise o misu, i sta sve ide uz njega, nije mi bas najjasnije ima 3 stavke pod OPCIONO, vrv ide u pakovanju, pa ako os dodas, leti vreme, uopste ni nez sta sve novo se izbaci, ne pratim vise ni cpu/gpu, ajd znam da su izbacili m1, samo sto je to rekao bih risc cpu, pogleam kad treba uzeti nesto novo, ali ove periferije bas dugo nisam menja :: e samo sto jos ne stave diode u napajanja, nema veze stos ne vid :: :: ulsi :: ::
Ma koliko ya 12ica i3 fps izbacuje na counter strike global offensive sa tom kartom
5600x I 3060 zakovano 300 drže
:: Mogu da ti okacim samo SS Lare Croft : :: Ako mi verujes, ne znam ni sta si trazio od mene.. :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS Catalin :: :: I3-10100F/16GB/B460M/RTX3060/250GB/550W/Dell S2721DGFA :: ::
Kasno sam video temu. Kupio sam A4 mis model j95s i nisam zadovoljan. Najveci problem su mi je metalni pad. Kupio sam i a4 podlogu i nisam resio problem. Metalni pad je ofarban i ima jako malo trenja u odnosu na plastini koji sam pre imao na logitech obicnom misu. Mis je neprcizan zbog metalnog pada. Kad koristim snajper u igri posle klika i blagog pomeranja misa sledi promasaj. Desava se da dva puta kliknem na ikonu programa na desktopu i nista se ne desava.
Samo da javim da evo već neko vreme koristim W70max i da sam baš zadovoljan u odnosu na prošli i u pogledu performansi a i u pogledu estetike. Miš doslovno leti na podrazumevanim podešavanjima, hvala na preporuci!
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.