Sta mislite o ovom misu? Da li se moze naci kvalitetniji mis za 3000 dinara? Na itsvet-u sam video da postoje dva Logitech g102 misa pa me zanima da li se isplati kupiti skuplji. Cini mi se da je Logitech G102 Lightsync noviji. Unapred hvala na odgovorima.
Hvala obojci na odgovorima. Znam da postoji gomila A4tech miseva za te novce koje ljudi hvale na forumima ali posle cm xornet-a se ne bih vracao na A4tech. Logitech G102 preporucuju na youtube-u a i u oktobarskom broju sveta kompjutera pise da je mis vemoa dobro napravljen. Planirao sam da kupim Cooler Master CM310/Cm110 ali ta dva misa su skuplja. Steelseries Rival 110 nema u prodaji.
Imam i cm310...super miš, lep na oko, udoban. Klik mu je mekši i tiši od Logija. Da, košta oko 4000 ako možeš da ga nađeš.
E sad, posle tri meseca guma kabla na spoju sa miše se pokidala i vide se žice. Da ne poveruješ. Imam devastator star...ne znam koliko sve ok. Dal je u pitanju loš izbor materijala ili jednostavno nisam imao sreće...ne znam. Nisam ni pokušao da reklamiram jer je fizičko oštećenje. Obmotao izolir trakom i evo ga radi lepo.
:: Hvala obojci na odgovorima :: Znam da postoji gomila A4tech miseva za te novce koje ljudi hvale na forumima ali posle cm xornet-a se ne bih vracao na A4tech. :: Logitech G102 preporucuju na youtube-u a i u oktobarskom broju sveta kompjutera pise da je mis vemoa dobro napravljen. Planirao sam da kupim Cooler Master CM310/Cm110 ali ta dva misa su skuplja. Steelseries Rival 110 nema u prodaji.
Ja imam vec 2-3 godine G203 Lightsync i prezadovoljan sam, doduse placen 20 eura. U Srbiji je preskup, vidim da su klepili cenu od 4.500 din pa navise...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.