Od 30 testiranih miseva za levoruke najbolje se pokazao Razer Naga Left sa: 16.8 miliona RGB boja 45 programibilnih dugmica 500 000 hiljada DPI onboard Windows
Salu na stranu, zar je moguce da ja pre deset godina bilo vise modela za levoruke na trzistu nego sada. I ambidex modela ima manje nego ranije. Svet ide unazad. Lepo su na nekom blogu napisali da se levoruki racunaju u `disabled population`.
Elem, od ponudjenog na trzistu trenutno od ambidex modela, sta biste preferirali od ovih 12 koje sam nasao da postoje.. tj. koje biste izbacilli sa spiska kao najmanje kvalitetne:
Levoruki ljudi su mnogo inteligentniji od dešnjaka, dok ljudi koji rade podjednako sa obje ruke i mogu da pišu i sa lijevom I desnom su nadprosječno inteligentni. Takvi ljudi ne trebaju ni jednom sistemu. A što se tiče miševa, situacija je i onako dovoljno bila očajna 2019 godine, a sada je katastrofalna. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Da, i ambidekstri su postali kasnije. Ali da li su inteligentniji od stotina drugih poznatih koji su dešnajci?
Ambidekstrija je stečena veština jer levak mora da nauči da koristi i desnu jer je svet dizajniran za dešnjake. I dešnjak može da nauči da se koristi levom.
Na spisku se neopravdano ne nalazi jedan od najboljih za levake i desnjake - Logitech G903. Moze da bude i G Pro recimo.
Po meni Razer nije vredan pomena jer su se srozali sa kvalitetom i software-om, od svih ovih sa spiska, ne moze da se izdvoji jedan model koji je stvarno kompletan.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.